Acasa / Actualitate / Romanescu și doi directori din Primăria Târgu Jiu, în vizită la Amsterdam

Romanescu și doi directori din Primăria Târgu Jiu, în vizită la Amsterdam

Primarul Marcel Romanescu și directorii Clubului Sportiv Municipal și al Direcției de Patrimoniu vor face o vizită în Amsterdam, la invitația clubului Ajax. Invitația a sosit pe adresa Primăriei municipiului Târgu Jiu. „Invitația vine pentru primarului municipiului Târgu Jiu și pentru echipa de la Primăria Târgu Jiu. Trebuie să fac această deplasare cu directorul sau reprezentantul Direcției de Patrimoniu, care va administra stadionului. De asemenea, din delegație va face parte și directorul CSM, pentru că sunt două laturi total diferite și trebuie să-i am lângă mine pe cei doi reprezentanți: cel care administrează și cel care coordonează activitatea sportivă de la CSM Târgu Jiu“, a precizat Romanescu.

Colaborare pentru administrarea stadionului

Primarul municipiului Târgu Jiu a spus că deplasarea va avea un scop dublu. În primul rând, reprezentanții Primăriei Târgu Jiu vor vedea la fața locului modul în care este administrată impresionanta arenă din Amsterdam, iar în al doilea rând se va încerca să se pună bazele unei colaborări cu renumita echipă de fotbal. „Prin adresa primită ni se prezintă faptul că deplasarea are în vedere și vizitarea stadionului Johan Cruijff și o eventuală colaborare pe plan sportiv cu Ajax Amsterdam. Sunt multe stadioane în Europa și în America de Sud, care prin managementul sportiv al celor de la Ajax Amsterdam lucrurile merg foarte bine și pe plan sportiv cu clubul care este în asociere cu stadionul Johan Cruijff“.

3 comentarii

  1. Mda, nu se dezminte acest agramat, citatul din final fiind mai mult decat elocvent… Ne mai miram de taunii pe care i produce invatamantul gorjenesc, cand un asa zis universitar se exprima in halul asta…. E o rusine

  2. Romanescu, alias „Messi” de Rugi a plecat sa se transfere la Ajax.Vai de mama noastra, orasul asta moare pe picioara si baba se pieptena!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*