Acasa / Actualitate / Romanescu vrea să desființeze două servicii din Primăria Târgu Jiu. Vezi care!

Romanescu vrea să desființeze două servicii din Primăria Târgu Jiu. Vezi care!

Primarul Marcel Romanescu se declară nemulțumit de modul în care este gestionată problema parcărilor publice din Târgu Jiu. Edilul susține că se gândește serios să desființeze serviciile care răspund de această activitate afirmând că pe viitor ia în calcul înființarea unei direcții care să gestioneze toate parcările din oraș.

La ora actuală parcările sunt împărțite pe două categorii. De unele răspunde Direcția de Taxe și Impozite Locale, de altele Direcția de patrimoniu. Lucrurile vor sta diferit dacă, în vară, Romanescu câștigă alegerile. “Prima lună după ce-mi recâștig mandatul de primar eu vrea să unesc cele două serviciile Serviciul de Parcări Publice și Serviciul de Parcări de Reședință să devină o Direcție în cadrul Primăriei și tot ce înseamnă locuri de parcare din Târgu Jiu să fie privite ca un tot unitar. La ora actuală ave locurile de reședință la Direcția de Venituri și cele de publice la Direcția de Patrimoniu. Sunt două servicii total diferite care nu funcționează așa cum vreau eu, asta este, de la 1 iulie aș vrea să funcționeze pe o singură direcție,  declarat primarul municipiului Târgu Jiu”,a declarat primarul Marcel Romanescu.

Marcel Romanescu nu a precizat dacă această mișcare va afecta numărul de angajați.

Un comentariu

  1. Nici nu știe cu ce se mănâncă parcările domn profesor. Și nici nu știe ce are în subordonare dom’n primat. Sunt 3 servicii care se ocupă de parcări! Deci înfințează o nouă direcție, Directori,contabili ………..
    .etc hahaha

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*