Acasa / Actualitate / Roșiile de Mușetești, pe tarabele din Piața Mare din Târgu-Jiu!

Roșiile de Mușetești, pe tarabele din Piața Mare din Târgu-Jiu!

rosii 3Roșiile s-au copt în solariile din comuna Mușetești, astfel că soții Alin și Ana Maria Toma le-au și scos la vânzare. De câteva zile, târgujienii pot să cumpere de la taraba soților Toma, amplasată în Piața Mare, roșii gustoase, castraveți și fasole verde, verdeață și alte minunății din grădina celor doi tineri pasionați de agricultură și legumicultură!

rosii 1Alin și Ana Maria Toma, din Mușetești, sunt doi tineri care au dezvoltat o frumoasă afacere aici: au pus la punct peste 1.600 metri pătraţi de solarii în care cultivă legume. Povestea lor ați citit-o anul trecut în cotidianul nostru (http://www.igj.ro/social/solariile-din-musetesti-s-au-copt-rosiile-le-puteti-comanda-si-line.html). Pe piață, Alin Toma aduce castraveţi, roșii din diverse soiuri, fasole verde, ardei gras, ardei capia, ardei iute-depinde ce are în solarii în fiecare anotimp. Toate sunt proaspăt culese din solariile sale din Mușetești. În primăvară a vândut ceapă verde, salată și spanac. Acum, în solarile lor din comuna Mușetești s-au copt foarte multe lgume, pe care cei doi le-au scos la vânzare în Piața Mare din municipiul Târgu-Jiu.

rosii 2„(…) Am început acum trei ani și ceva cu trei solarii, investiția este din banii noștri, bani munciți de noi. Apoi am mai făcut solarii și avem acum cinci. Investiția a fost de un miliard de lei vechi, iar banii din profit îi investim tot în agricultură. Considerăm că acesta este viitorul, nu doar al nostru, ci al multor tineri din mediul rural al României. (…)”, a declarat legumicultorul Alin Toma din Mușetești. Acesta s-a gândit să își promoveze legumele și cu ajutorul rețelei de socializare Facebook, așa că a creat o pagină numită „Solarii Mușetești”. Pe această pagină își ține la curent cumpărătorii cu legumele pe care le aduce pe piață, iar aceștia pot comanda și online.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*