5.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 5, 2021
Acasă Actualitate Rudele şefilor din DSP şi Spitalul Judeţean, viitorii registratori! Cât de corect...

Rudele şefilor din DSP şi Spitalul Judeţean, viitorii registratori! Cât de corect a fost concursul?

Concursul pentru registratori, organizat de Spitalul Judeţean Gorj, se dovedeşte un bun prilej pentru ca soţiile, soţii, fiicele sau alte rude ale şefilor din cadrul spitalului sau chiar DSP să îşi găsească un loc de muncă. Cel puţin asta arată lista celor admişi, în urma concursului. Cel puţin 7 candidaţi sunt rude cu angajaţii spitalului şi au şi promovat examenul. La Spitalul Judeţean vor fi angajaţi 18 registratori, dintre cei 38 care au promovat proba scrisă şi interviul. Unul dintre candidaţi a povestit sub protecţia anonimatului că proba scrisă a fost aranjată pentru unele persoane, deoarece după intrarea în sală, aproape 20 de candidaţi au mers la baie. O coincidenţă prea mare, spune persoana respectivă, având în vedere că vor fi 18 angajări.

spital-de-urgenta-targu-jiu-1

capotaPrintre candidaţii care s-au înscris la concurs şi au promovat se află şi fiica lui Gigel Capotă, directorul Financiar al Spitalului Judeţean. Acesta a fost o perioadă şi directorul Gărzii Financiare, dar a plecat din instituţie, după reorganizarea direcţiei şi înfiinţarea Direcţiei Generale Antifraudă. Gigel Capotă are şi el experienţa unui concurs, deoarece a ajuns la spital prin promovarea unui astfel de examen. Fiica sa, Dogaru Diana, a obţinut la concursul pentru registratori, 91 de puncte la proba orală şi 100 de puncte la proba scrisă.

Cei de la Achiziţii îşi promovează soţiile

La concurs au fost prezente şi soţiile a doi angajaţi de la Biroul Achiziţii. Este vorba de soţia şefului acestui serviciu, Florin Brâncuşi. Liliana Brâncuşi a obţinut 80 de puncte la interviu şi 92 de puncte la proba scrisă. Tunaru Ana Maria este soţia lui Paul Tunaru, economist în cadrul aceluiaşi birou. Aceasta a promovat examenul cu 80 de puncte la interviu şi 88 de puncte la proba scrisă.

Cuţitoiu şi Bunăiaşu şi-au dus fiicele la concurs

Veronica Cuţitoiu şi Bunăiaşu Ozana sunt economiste în cadrul Spitalului Judeţean Gorj. Fiicele acestora au promovat concursul cu punctaj mare. Bunăiaşu Ozana Alexandra a obţinut 82 de puncte la interviu şi 76 de puncte la proba scrisă, iar Cuţitoiu Cosmina Andreea, 91 de puncte la interviu şi 100 de puncte la proba scrisă.

Panduru Octavian este un alt candidat la concursul pentru registrator, soţia acestuia fiind unul dintre dintre directorii Direcţiei de Sănătate Publică. Acesta a obţinut 82 de puncte la interviu şi 92 de puncte la proba scrisă.

Fiul lui Călinoiu, şi el angajat la spital

ion-calinoiu-madalin-calinoiuMădălin Călinoiu a promovat şi el un concurs la Spitalul Judeţean Gorj, în urmă cu câteva săptămâni, iar acum este farmacist -şef al acestei unităţi. La concurs s-a mai înscris o persoană, dar nu s-a mai prezentat. Acesta a fost proprietarul unei farmacii care se află în procedură de insolvenţă, sumele datorate de către farmacie către bugetul statului şi către furnizori fiind de aproape 1,6 milioane de lei. De asemenea, a mai ocupat funcţia de consilier al secretarului de stat Alin Ţucmeanu, trimis în judecată pentru corupţie, mai exact, pentru complicitate la dare de mită. Acestea sunt experienţele care îl fac cunoscut pe Mădălin Călinoiu, şi nu recomandările cum că ar fi un bun specialist.

Taxa pentru concurs, 100 de lei

La concurs au participat aproape 200 de candidaţi, care au plătit o taxă de 100 de lei. În urma examenului au promovat 38, dintre care vor rămâne 18 persoane, conform anunţului făcut de spital. Cei 38 de candidaţi care au trecut examenul sunt: Bărăgan Daniela, Bistreanu Gheorghe Romeo, Boca Mirela, Brâncuşi Liliana, Bunăiaşu Ozana Alexandra, Corbeanu Otilia Janina, Corcoadă Andreea, Creţan Veronica, Cuţitoiu Cosmina Andreea, Dogaru Diana, Dunavăţu Florentina Raimonda,
Ilincescu Adriana, Irod Cristina, Ivan Ovidiu Cosmin, Lunceanu Ana Maria, Mircea Liviu, Negrea Elena Dorinela, Niţulescu Nicoleta, Panduru Octavian Ion, Pascu Mirel Valentin, Păducel Dragoş Cristian, Pănoiu Maria Mirela, Pârcălabu Viorica Elisabeta, Pîrvan Maria Loredana, Pop Adina Daniela, Puzdrea Maria, Romanescu Nicoleta Maria, Romanescu Sorin Cristinel, Şerban Nicoleta Viorica, Stoichin Elena Mădălina, Tătaru Dionisie, Tuca Iuliana Cosmina, Tunaru Alina Maria, Ularu Nicoleta, Urlan Maria Loredana, Vamvu Minodora, Vătavu Olga,Vîrjan Daniela.

Astăzi, candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţii, iar rezultatul final va fi afişat pe 28 septembrie.

- Advertisement -

28 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente