Acasa / Actualitate / S-a aprobat acordarea normei de hrană pentru polițiștii locali din Târgu Jiu

S-a aprobat acordarea normei de hrană pentru polițiștii locali din Târgu Jiu

Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat, ieri, alocarea unei sume de 728.000 de lei, pentru acordarea normei de hrană pentru polițiștii locali. Fondurile vor fi suficiente pentru acordarea normei de hrană pe o perioadă de cinci luni, în perioada ianuarie-mai 2020. Inițial, se propusese alocarea normei de hrană pe o perioadă de șase luni, dar Consiliul Local a redus cu o lună, urmând să se stabilească, ulteriori, dacă sunt fonduri suficiente pentru a aloca banii necesari și pentru restul anului.

Suma alocată zilnic pentru norma de hrană

Conform legislației, normal de hrană este de 32 de lei pe zi calendaristică pentru polițiștii locali, la care se adaugă cinci lei/zi pentru personalul în activitate care lucrează în schimburi sau în ture. De asemenea, celelalte categorii de personal din cadrul instituției care ocupă funcții publice și personal contractual primește 25 de lei pe zi.

14 comentarii

 1. Asta mai trebuia în orașul asta sărac sa aruncam banii la politia locala. Ia sa vedeți voi cam ce salarii au pe la birouri, sar de 4000 de lei. În alte orașe au desființat aceasta instutie inutila, la noi li se măresc lefurile destul de mari pentru niște mediocri. Nimic bun nu se face în oraș, a rămas mult în urma, nu se dezvolta ca nu are cum, mai e puțin și o sa fie o pustietate și sărăcie lucie.

  • Boul Baltii daca nu ti convine da si tu examen pentru functia de politist local . sau n ai decat 7 clase si esti frizer prin Pocreaca ? La studii ba dobi si apoi comentezi .

 2. Pai in afara de faptul ca mananca, mai fac si altceva??? Si mananca bine la asa norma. Astept sa li se publice si salariile cu norma cu tot.

 3. un calcul usor si la indemina tuturor,32 lei pe zi calendaristica !!!!! Ba sinteti prosti sau…prosti ?! Voi ati ajuns sacalii care mulg romanika,nimeni nu mai are contact cu normalitatea ! Vai mama voastra si viitorul copiilor vostri ! Halal respect,halal popor !

  • 32+5…. ca doar nu vreti sa li se degradeze conditia fizica!

   • Da mai la…-trista , chiar au conditie fizica sa prinda infractorii ca tine cand fug cu posetele furate de la femeile in varsta .

  • Politia locala, o adunătură de… de când s-a înființat. De la început domnește prostia acolo și mai mult acum trebuie plătită. Salarii în jur de 5.000 lei pe la Locala, la birouri și le mai trebuia și bani de hrana. Bai, voi ați înnebuni, în asa hal de oraș venirati voi cu măriri de salarii, ca investiții ioc.

   • marian popescu

    Ai fi si tu vreun miner inteligent de i crapa dovleacul. Toti politistii locali au studii superioare iar tu probabil esti vreun avorton care parcheaza pe trotuar , ai fi fost si tu amendat iar acum stai si critici sub nume false . Ce nu ti ai tras , Treazu . Probabil in rest esti Crita.

  • De ce nu te angajezi si tu la Politkia Locala mai Popa Prostu din carti, sa beneficiezi si tu de norma de hrana ? Esti vreun analfabetfrustrat si te dai gongoi sub numele criminalului cripto-comunist Ilici?

 4. Bai fraților nu am nimic cu acești inculți analfabeți , agramați, dar sa le dai salarii de mii de lei și sa m ai și consume benzina sa se plimbe toată ziua cu bani publici este nociv pe trunsocietate, acești paraziți ai societăți trebuia desfintati

  • mihai popescu

   Dar de ce sa nu te desfiintam pe tine si pe mu ma ta aia proasta care te a fa tat. In afara de comentariile betiilor care parcheaza pe locurile de parcare de resedinta , de cocalarii cu BMW uri care claxoneaza noapte si fac drifturi nu vezi alte comentarii negative. 90 % din cetateni constientizeaza necesitatea existentei politiei locale in Tg Jiu dar de, carutasii din Obreja si cocalarii enuntati mai sus care au zeci de miloane lei amnenzi sunt impotriva locali8lor. Daca n ar fi politia locala sau comunitara am fi in bataia vantului fiinca sectoristii de la politia cealalalta au disparul de ani de zile ca magarii in ceata . Mai vezi pe strazi picior de politist de la municipala ?

 5. Stati linistiti la locurile voastre, pentru ca vine campania electorala si borfasii politici au nevoie de protectieAltfel, oamenii total nemultumiti de tampeniile acestora ar sta mereu cu parul pe ei.

  • Care oameni nemultumiti , poate infractorii ca tine . Eu am apelat de nevoie de doua ori 112 in ultimii doi ani si stiti care au venit primii ? Politistii comunitari ca ailalti au venit dupa 15 sau 20 de minute . Asa ca puteti face diferenta , bineinteles ca infractorii ca tine nu ar putea vorbi de bine vreodata organele statuluui.

   • Cred ca stiu de unde atata ura pe politistii locali din partea unor postaci de pe aici, e vorba de cele peste 8000 de amenzi aplicate celor indisciplinati in trafic sau pentru certuri si scandaluri . La 8000 de amenzi e normal sa fie revoltati infractorii din Tg Jiu .

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*