S-a deschis Târgul de Crăciun în Târgu Jiu!

0
1491

Căbănuțele amplasate de autorități în centrul Municipiului Târgu Jiu sunt de astăzi găzduite de micii comercianți. Pe perioada sărbătorilor de iarnă cetățenii pot procura diverse obiecte de la vânzătorii tradiționali. Pe lângă tarabele cu dulce, pot fi cumpărate obiecte de decor dar și tesături sau jucării.

Restricțiile pandemiei nu au permis organizarea unei locații, ca în alte mari orașe. Pentru a respecta condițiile impuse de lege autoritățile au preferat să apeleze la zona pietonală renunțând la ideea din anii trecuți de a-i strânge pe comercianți doar în rondul din fața Prefecturii Gorj.  Cetățenii susțin că și-ar fi dorit un alt decor, mai ales că în 2020 nu au avut parte de nicio surpriză.

„Ar fi fost frumos ca și la noi să se organizeze ceva mai extins. Asta este, dacă nu se permite, e bine și atât!”, susține un târgujian

“ Nu ne ridicăm noi la nivelul capitalei sau alte orașe mari dar putea fi organizat ceva mai interesant. Până la urmă tine de promovarea noastră ca oraș. E bine să ai de unde cumpăra un ceai cald când ieși să te plimbi spre seară. Fiecare după puterea financiară a orașului pe care îl conduce ”, susține un alt târgujian.

Pe cât de sceptici sunt târgujienii, pe atât de optimiști sunt comercianții. “Am venit cu produse pentru sezonul rece, căciuli, haine de blană, pături. Cadouri utile pentru cei dragi. Sperăm să avem noroc la clienți”, susține un comerciant.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here