S-a încercat mituirea primarului Romanescu? „Puteam să fiu un om extrem de bogat“

0
741

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a făcut o declarație, în cadrul emisiunii «Față în față» de la Impact TV, care seamănă mai mult a denunț. Acesta a spus că putea să fie un om foarte bogat, dacă ar fi acceptat să-și exercite influența în favoarea unor oameni de afaceri.

Primarul Marcel Romanescu a făcut trimitere la cazul parcării de la Rodna: „Dacă voiam să fiu doar un om bogat, fără ca să am o carieră în politică, și acum mă gândesc la ce s-a întâmplat în trecut, puteam să fie extrem de bogat în cei trei ani și jumătate cât am fost primarul municipiului Târgu Jiu prin influența pe care puteam s-o exercit în calitatea de primar pentru rezolvarea unor anumite probleme ale unor oameni de afaceri. Puteam să fiu foarte bogat. Sun t multe discuții care s-au purtat. Am preferat să apă interesul cetățeanului în detrimentul unor oameni de afaceri. Era la limita legii. Vă dau un exemplu: ce era ilegal dacă propunea concesiunea parcării «Rodna» pe încă zece ani ? Nu era nimic ilegal. Cum a putut să fie dată această parcare timp de 20 de ani acelorași oameni de afaceri care veniseră și la mine pentru următorii zece ani“.

Încasări de 1,2 milioane de lei anual

Primarul municipiului Târgu Jiu a precizat că  încasările au crescut foarte mult de când parcarea este administrată de Primăria Târgu Jiu: „Primăria Târgu Jiu încasa până acum doi ani de zile un miliard de lei vechi de la societatea respectivă, iar astăzi câștigă 12 miliarde de lei. Avem cheltuielile cu mentenanța aparaturii. Mai sunt unul sau maxim doi angajați, astfel că nu sunt costuri salariale ridicate“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here