19.3 C
Târgu Jiu
duminică, august 14, 2022
AcasăActualitateS-au găsit sponsori pentru noul CSM Târgu Jiu. Vor fi validați săptămâna...

S-au găsit sponsori pentru noul CSM Târgu Jiu. Vor fi validați săptămâna viitoare!

Bălăeț și-a găsit sponsori pentru susținerea activității Clubului Sportiv Municipal din Târgu Jiu. Consiliul Director al noii entități urmează să fie validat săptămâna viitoare printr-o ședință de Consiliul Local.

Primarul municipiului Târgu Jiu susține că Bălăeț și-a conturat echipa care va pune bazele noii structuri sportive din oraș. Săptămâna viitoare vor fi validați cei patru oameni de afaceri care vor pune la bătaie 25 de mii de euro în schimbul posibilității de a decide asupra activităților sportive. Din CSM.  „Într-o ședință de Consiliu Local de îndată, pe care o vom organiza săptămâna viitoare, urmează să constituim și să validăm consiliul director al CSM, care este format din patru consilieri. Vor fi patru oameni de afaceri propuși de către directorul CSM și directorul Clubului. Este un consiliu director format din nouă persoane. Până la aprobarea bugetului, cele nouă persoane trebuie validate de Consiliul Local, pentru a se putea face și demersurile necesare în vederea aprobării bugetului CSM. Am discutat deja despre o sumă cu directorul CSM, iar după ce se va aproba în consiliul local, Robert Bălăeț poate da drumul la activitate, în primul rând pe zona de copii și juniori. Acești oameni de afaceri au obligația ca pe perioada de doi ani de zile să asigure 25.000 de euro. Se discuta că trebuiau să fi participat cu 25.000 de euro la momentul în care s-a înființat CSM, însă fiind o entitate nouă nu putem discuta de trecut, ci doar de viitor. Proiectul de management nu este făcut pe un an de zile. Este un proiect pe care Robert Bălăeț trebuie să îl urmărească pe perioada celor 3 ani de zile de activitate. Nu poți să îi impuți ceva care nu depinde de el. Toată lumea spunea că ar fi fost bine să trecem clar sumele în proiectul de management, dar cum să trec o sumă pe care nu știu dacă o voi avea. Trebuie să îi împarți activitățile în funcție de ceea ce își alocă consiliul local”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Priorități

Edilul susține că directorul CSM-ului și-a făcut calculele și și-a stabilit prioritățile. „După aprobarea bugetului locale, sunt prioritare trei domenii sportive: handbal, baschet și volei. Sunt direcțiile care în momentul de față nu se regăsesc nici la Clubul Pandurii, nici la echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Ceilalți au lupte, box, atletism și am zis să mergem noi pe direcția aceasta, ca în momentul în care s-ar crea fuziunea să putem prelua și acele secții”, a mai declarat primarul.

Datoria la Pandurii

În privința reluării finanțării la Pandurii edilul spune că: „dacă renunțăm la anumite orgolii, cred că primăria trebuie să rămână în acționariatul de la Pandurii. Pandurii Târgu Jiu este clubul emblematic al acestui județ, nu numai al municipiului Târgu Jiu și ar trebui să facem tot ce depinde de noi ca să trăiască. Dacă ne interesează doar latura financiară și nu privim modul în care ar trebui să funcționeze, n-avem nicio șansă să rezistăm. Datoria este destul de mare și nu văd cine ar veni. Nici nu știu despre cât e vorba, 2, 3, 4 milioane, pentru că și acolo e o mare nebunie”.

Fost fotbalist embematic de la Pandurii, cooptat la CSM Târgu Jiu

0
CSM Târgu Jiu a reușit nouă achiziție la secția de fotbal. Florin Popete întregește lista...

Încă un fost pandur, cooptat la secția de fotbal a CSM Târgu Jiu. A fost căpitanul echipei

0
CSM Târgu Jiu l-a cooptat în echipa de antrenori din cadrul secției de fotbal a...

Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a încheiat turneul de pregătire de la Zalău

0
CSM Târgu Jiu a încheiat turneul de pregătire de la Zalău. În ultima partidă disputată...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!