S-au săturat de restricții, gorjenii vor la SPA!

0
144

Pandemia a crescut pofta gorjenilor de concediu. Cum în primele luni ale anului nu au fost premise vacanțele, acum, pe final de an, cei mai mulți intenționează să-și rezerve din timp un sejur. Agențiile de turism au pregătit ofertele și spear să acopere golurile create de COVID 19.

După un an plin de restricții agențiile de turism încearcă să recupereze pe final. Primele pachete turistice au fost deja vândute, gorjenii optând pentru vacanțe de lux pe întâi decembrie. “Anul acesta a fost unul foarte greu atât pentru noi, ca agenții de turism, cât și pentru toată industria HoReCa. Începând din luna februarie-martie până în prezent, au fost pierderi enorme în industria ospitalității. Noi încercăm ca pe ultima parte a anului în curs să mai rezolvăm din aceste probleme care ne-au afectat foarte grav. Agenția noastră are un program bine stabilit pentru data de 1 decembrie, la un hotel de 4 stele, la 80 de kilometri de Târgu Jiu, în județul Vâlcea mai exact. Avem foarte multe locuri deja ocupate. Agenția noastră desfășoară acest program de foarte mulți ani cu acest hotel din Govora. Este un hotel cu condiții extraordinare. Două nopți de cazare la acest hotel de 4 stele costă 640 de lei de persoană. Sejurul include mesele aferente, plus accesul nelimitat la SPA. Avem foarte multe solicitări pentru acest hotel și încercăm să ne revenim”,

Sărbători departe de casă

Între timp și pachetele pentru concediile din iarnă fac cu ochiul gorjenilor. Primele oferte au fost deja contractate. “De asemenea, avem solicitări și pentru Crăciun și Revelion. Au venit primele oferte și pentru perioada de iarnă. Avem oferte în stațiunea Balcic din Bulgaria. La un hotel de 5 stele în apropierea Mării Negre, prețul este de 1.690 de lei de persoană. Pachetul conține 4 nopți de cazare cu cină și mic dejun, plus cina festivă de Revelion, foc de artificii și toate frumusețile nopții de Revelion. Avem de asemenea oferte la Budapesta. Tot la un hotel de 5 stele, prețul este de 1.790 de lei de persoană. Pachetul include tot 4 nopți de cazare cu mic dejun și cina festivă de Revelion. La ambele hoteluri, accesul la SPA este posibil zilnic între orele 10 și 20. În România avem deja oferte pentru Iași, Cluj și Sovata. Prețul pleacă de la 1.690 de lei de persoană, tot cu 4 nopți de cazare, mic dejun și cină. Sunt hoteluri de 4 stele, selecționate cu atenție de către agenția noastră și au acces la SPA. În această perioadă de pandemie, accesul la SPA se face cu rezervare prealabilă, pentru ca turiștii să nu intre în contact direct. Așteptăm clienții și sperăm ca prin aceste 3 evenimente de sfârșit de an să dăm drumul la motoare. Anul viitor va fi tot un an greu pentru noi, dar sperăm să nu mai fie chiar așa greu ca anul acesta”, agentul de turism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here