Acasa / Actualitate / Să vină turiștii! Târgu Jiul, gata să găzduiască cele mai tari concerte din țară!

Să vină turiștii! Târgu Jiul, gata să găzduiască cele mai tari concerte din țară!

Se dă startul concertelor la Târgu Jiu. Vineri va avea loc primul concert. Gheața o vor sparge Connecte-R și Alex Velea. Intrarea va fi liberă, spectacolele având loc în Piața Prefecturii.

Municipalitatea susține că a reușit să pună la punct programul evenimentelor care vor atrage turiștii, în această vară, la Târgu Jiu. Primele spectacolele vor avea loc vineri, 14 iunie, când pe scenă vor urca mai mulți artiști. „Un program cu așteptări. Împreună cu angajații de la Direcția de Evenimente am reușit să contractăm toate formațiile de top pe care le puteam aduce la Târgu Jiu. Chiar în această săptămână avem un mega concert cu Connect-R și cu Golden Gang din care face parte Alex Velea. Vom avea un concert de două ore în Piața Prefecturii și așteptăm pe toată lumea. Inclusiv condițiile meteo ne sunt favorabile. Toată vara va fi plină de astfel de evenimente cu formații de top”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Botgros și Carla’s Dreams

Din șirul evenimentelor nu vor lipsi nici momentele populare, de top. Romanescu a ținut ca Lăutarii de la Chișinău să concerteze la Târgu Jiu. „Pe ultima sută de metri am reușit să aducem și Lăutarii de la Chișinău a lui Botgros, pe data de 23 iulie va fi un mega concert. Am avut o discuție de 3 luni, partea de soliști, printr-o colaborare cu Roberta Crintea, vor fi invitați, nu plătim decât lăutarii de la Chișinău. Avem două alternative ca și locație fie în Piața Prefecturii, fie pe stadion unde noi ne-am dori ca inaugurarea să se facă odată cu Super Cupa României. Unul din concertele din vară aș vrea să-l programez exact pentru inaugurarea stadionului. Eu m-am gândit la trupele 5Gang și Carla’s Dreams”, a mai declarat primarul.

Pentru cele trei luni de spectacole săptămânale municipalitatea a alocat peste 80mii de euro, bani ce vor merge spre achitarea onorarilor artiștilor.

3 comentarii

  1. Nimic nou, omul isi duce cu brio renumele de agramat, limitat si periferic.

  2. Pe ce cheltuie acest individ banii publici!Mai bine facea ceva pentru cresterea gradului de reciclare in orasul nostru, pentru a evita amenzile uriase de la U.E.
    Il doare undeva de cetațenii acestui oras!

  3. Individul este crescut in spirit basist-pedelist, , laolatlta pusi sa distruga si ce a mai ramas din agoniseala acestui popor! O lichea !!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*