Acasa / Actualitate / Sala Sporturilor din Târgu Jiu dotată corespunzător. Vezi cine se va bucura de noua investiție!

Sala Sporturilor din Târgu Jiu dotată corespunzător. Vezi cine se va bucura de noua investiție!

Sala Sporturilor din Târgu Jiu își deschide oficial porțile luna viitoare. Municipalitatea anunță că noua locație a fost echipată corespunzător pentru a susține toate competițiile sportive ce ar putea avea loc în incinta acesteia. Valoarea investiției suportate de autorități este de 189.000 lei.

Edilul Marcel Romanescu a dat vestea cea mare. Potrivit acestuia noua bază sportivă a fost deja omologată de entități importante. „Sala Sporturilor din municipiul Târgu Jiu a fost echipată cu toate dotările necesare disputării competițiilor sportive, inclusiv a meciurilor oficiale de nivel național și internațional, atât la baschet, cât și la handbal. Achizițiile respective au fost făcute de către Primăria Municipiului Târgu Jiu și se compun din: set porți profesionale de handbal certificate de către Federația Internațională de Handbal, console de baschet acționate electric, omologate de către Federația Internațională de Baschet, tabelă de marcaj electronică multisport omologată FIBA, consolă touchscreen pentru tabelă de marcaj electronică ce permite gestionarea a mai mult de 18 sporturi, precum și plasele de protecție din polipropilenă. Valoarea dotărilor sportive este de 141.500 lei, inclusiv T.V.A. De asemenea, primăria a achiziționat anterior și dotările cu mobilier pentru vestiare și spațiile conexe, valoarea acestora fiind de 47.500 lei, inclusiv T.V.A ”, a transmis Marcel Romanescu pe un site de socializare.

Cine o va folosi?

Edilul susține că din punctul lui de vedere Sala poate fi folosită de toți cei care doresc să facă performanțe în domeniul sportiv. „Noi sperăm ca de la începutul luni august să o putem la dispoziție celor ca vor avea cereri în acest sens. Se lucrează și la remedierea deficiențelor care au apărut după lucrările executate aici. Ne-am dori ca echipele care fac performanță să folosească această sală dar momentan nu impunem restricții. Vom purta o discuție în acest sens să vedem dacă vom folosi sala pentru antrenamentele oficiale sau o vor putea folosi toate echipele din județul nostru”, a mai declarat edilul.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*