Sat de vacanță construit de la zero în comuna Polovragi

0
1394

Un sat de vacanță va fi construit de la zero în zona montană din comuna Polovragi. Satul de vacanță va fi aproape de Cheile Oltețului și Peștera Polovragi, zone care atrag numeroși turiști.

Zeci de terenuri au fost concesionate de Primăria comunei Polovragi. „Am concesionat terenuri pentru înfiinţarea unui sat de vacanţă. Am obţinut şi aviz de mediu. În zonă există alimentare cu aă şi energie electrică. Avem impus un regim de înălţime şi un regim de materiale de construcţie. Regimul de înălţime constă în faptul că aceste caze de vacanţă vor avea P+1 şi mansardă, iar pensiunile vor avea regim de înălţime P+2+mansardă“, a spus primarul comunei Polovragi, Gheorghe Epure.

„Cel puţin 60 de imobile vor fi înălţate în doi ani de zile“

Primarul comunei Polovragi susţine că în perioada următoare vor fi eliberate autorizaţiile de construcţie: „S-a obţinut avizul de la mediu, pentru eliberarea autorizaţiei de construie, după care se poate da drumul la constuirea acestui sat de vacanţă.

În doi ani de zile, cel puţin 60 de imobile vor fi înălţate în zona respectivă“.

Toate terenurile care au fost oferite de Primăria Polovrafi au fost concesionate: „Sunt oameni foarte serioşi şi au venit direct la licitaţie. Toate terenurile care au fost scoase la licitaţie s-au adjudecat, iar contractele au fost semnate“, a precizat primarul comunei Polovragi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here