Scandal în curtea Prefecturii: târgujian, umilit la Serviciul Permise și Înmatriculări

6
19

buzencu umilitTârgujianul Buzencu Ion Gabriel s-a trezit într-o situație neplăcută ieri dimineață, când a venit la Serviciul Permise și Înmatriculări Auto din cadrul Prefecturii Gorj să își înscrie mașina. Omul a ajuns mai devreme de începerea programului, cu gândul că prinde un loc în față, dar a aflat, cu uimire, că nu mai are loc „pe listă”. O listă despre care nu știa absolut nimic, dar a aflat că se face „pe genunchi” de primul cetățean care se afișează la poarta instituției. Ghinionul lui a făcut ca „primul” să vină cu ore bune înainte, pe la 1 noaptea și a întocmit deja o listă cu 50 de persoane care să își înmatriculeze mașina. Buzencu a sunat și la Prefectură să lămurească situația și, până la urmă, a primit un răspuns de la subprefectul Sorin Arjoca: „dacă nu îți convine, scrie mai departe!”…

Lista o întocmeşte primul venit

Regula „primul venit, primul servit” nu se poate aplica în această situaţie deoarece, pentru a fi primul, trebuie să stai să aştepţi încă de noaptea. „În jurul orei 8:00 am mers la Serviciul de Înmatriculări, să înmatriculez o mașină. Acolo, mi s-a spus de către niște persoane că am venit degeaba, pentru că lista este încheiată. Am întrebat care listă este încheiată, pentru că programul la Poliție începe la ora 8 și jumătate. Mi s-a spus că a venit un domn de la unu și jumătate noaptea și a trecut pe listă 50 de persoane, că cine vine primul face tabelul acesta. Dar nu erau nici pe departe 50, și mi-a transmis să plec acasă. Nu am vrut, așa că am așteptat să vină cineva de la Înmatriculări să ia lista. Când a venit, l-am întrebat ce e cu ea și mi-a răspuns că, la 8 și jumătate, când începe programul, ei trebuie să aibă lista respectivă. Și l-am întrebat ce e cu regulamentul acesta, unde se găsește, pentru că eu nu l-am văzut niciunde”, a declarat Buzencu Ion Gabriel.

Acestea sunt regulile

Nemulţumit de această situaţie, cetăţeanul a sunat la Prefectură, de unde a primit un răspuns şi mai halucinant. „Am sunat la prefect, am vorbit cu secretara de două ori, prima dată pentru că mi-a spus că acesta este în concediu, iar apoi, pentru că mi-a spus să aștept un sfert de oră, pentru că domnul subprefect este în ședință. Între timp, am continuat discuția cu domnul de la înmatriculări și mi-a repetat că aceasta este regula. Între timp, a apărut și domnul subprefect, nici nu l-am cunoscut, era lângă noi. Și i-am explicat speța. I-am spus că nu am cum să vin la ora 1 noaptea ca să mă înscriu pe listă. Iar dânsul mi-a răspuns scurt: «Ce vrei, domnule, astea sunt regulile făcute de mine. Dacă nu îți convine, scrie mai departe». Mi-a fost necaz că nu l-am înregistrat. S-a întors cu spatele la mine și a plecat”, a mai spus cetăţeanul cu pricina.

O explicație: lipsa de personal

Buzencu mai spune că, după discuția cu subprefectul Arjoca, la care se adunase lumea „ca la circ”, i-a mai cerut încă o dată explicații reprezentantului de la Înmatriculări, iar acesta i-a răspuns simplu: „nu avem personal suficient”. Omul spune că este o situație gravă, care se perpetuează de ceva vreme. „Puteți să vă duceți și mâine acolo, la 4 jumătate dimineața și o să vedeți aceeași debandadă”, a mai spus bărbatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here