Scandal sexual de proporții la Spitalul Județean de Urgență: partide de sex lângă bolnavii de COVID-19

0
1674

Un scandal erotic de proporții a izbucnit în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, urma unei sesizări anonime în care se arată că la secția ATI, unde sunt tratați bolnavii de COVID-19 aflați în stare grav, o asistentă și un medic au relații intime în cabinetul medical, unde stau închiși cu orele, iar pacienții sunt lăsați în plata domnului.

Sesizarea a fost trimisă conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, dar şi Ministerului Sănătăţii.

În reclamație se mai arată că asistenta a fost depistată pozitiv la testul de COVID-19 şi că s-a aflat în aceeaşi încăpere cu medicul: „În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (…), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020. Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, se arată în sesizarea care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii.

În aceeaşi reclamaţie se mai arată că secţia a fost transformată într-un bordel: „A transformat secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc“.

Potrivit unor surse din interiorul spitalului, sesizarea anonimă ar fi fost făcută de către un fost iubit al asistentei medicale, din cauza geloziei. Amantul care s-a simţit trădat a făcut parte din conducerea spitalului din Târgu Jiu.

Sunt cercetați disciplinar

Cei doi iubăreți sunt cercetați disciplinar. Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a emis un comunicat cu privire la această situație: „Conducerea unităţii spitaliceşti a înaintat sesizarea Consiliului Etic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, cerând, cu celeritate, o analiză fermă şi clară a celor relatate sub semnul anonimatului. Pentru că ne dorim ca din corpul medical să facă parte oameni verticali şi dedicaţi meseriei, s-a dispus şi constituirea unei comisii de cercetare disciplinară ce trebuie să vină cu rezultat clar asupra situaţiei până pe data de 27.11.2020. Astfel de comportamente nu ne fac cinste şi nu pot fi tolerate, cu atât mai mult cu cât, traversăm o perioadă grea, o perioadă în care colegii medici muncesc până la epuizare pentru a salva vieţi“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here