Se apropie de finalizare lucrările de asfaltare a tronsonului din Transalpina din zona Rânca

0
674

Lucrările de asfaltare a tronsonului din Transalpina care traversează stațiunea Rânca se apropie de final. De asemenea, lucrătorii Secției Drumurilor Naționale desfășoară în continuare lucrări de modernizare a celui mai înalt drum din țară.

„Lucrările de modernizare a celui mai înalt și frumos drum din țară, Transalpina, continuă și se desfășoară într-un ritm susținut. Se apropiere de finalizare asfaltarea tronsonului care traversează zona montană Rânca. De asemenea, se lucrează în continuarea la montarea de parapete pentru a crește gradul de siguranță a turiștilor care doresc să se bucure de peisajele unice oferite Munții Parâng.

Am întâlnit astăzi foarte mulți turiști străini, care vin an de an să viziteze Transalpina, ceea ce reprezintă un câștig enorm pentru turismul județului Gorj“, a transmis prefectul de Gorj, Corneliu Răducan, care a efectuat o vizită pe Transalpina.

Mesaj pentru șoferi

Reprezentanții Secției Drumurilor Naționale îi anunță pe șoferii să fie prudenți atunci când circulă pe Transalpina: „De la kilometrul 0, Bengești, până la kilometrul 59+800, Obârșia Lotrului, se execută marcaje rutiere. Între kilometri 30, intrare Rânca, și 34+800, ieșirea din Rânca, au loc luni de reparații asfaltice pe suprafețe întinse și completare acostamente. Între kilometri 34+800 și 59+800, pe sectorul de munte, au loc lucrări de montare parapete metalic și amenajare acostamente pentru amplasarea parapetului greu de tip New Jersey. Lucrările de montare a parapetului metalic au fost executate în regie proprie de angajații SDN Târgu Jiu. Vă rugăm circulați cu atenție în zonele de lucrări!“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here