Se caută un sediu pentru Centrul de Excelență Gorj

0
289

Conducerea Centrului de Excelență Gorj, instituție noi înființată care se ocupă de pregătirea elevilor care participă la olimpiadelor și concursurile școlare, caută un sediu corespunzător pentru desfășurarea activității în bune condiții. În prezent, sediului Centrului de Excelență Gorj se află în clădirea Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Eugen Nodea, directorului Centrului de Excelență Gorj, a spus că se poate prelua o parte dintr-o școală care și-a redus activitatea sau chiar spații din Casa Tineretului: „Intenția a mea, a conducerii Inspectoratului Școlar Județean Gorj și a factorilor decidenți la nivel de județ este să căutăm un spațiu desfășurării activităților. Sunt mai multe direcții pe care le urmărim: fie o școală care nu are program, fie la Casa Tineretului, unde este un spațiu extraordinar, dar orizontul de așteptare este unul destul de îndelungat“.

Cursuri în cinci școli din Târgu Jiu și Motru

Cursurile se desfășoară în incinta mai multor unități școlare din municipiile Târgu Jiu și Motru: „Avem câteva sedii conexe. Am făcut parteneriate cu trei licee din municipiul Târgu Jiu și două școli generale: Școala gimnazială Motru, Școala gimnazială  «Sfântul Nicolae». În cadrul acestor unităților de învățământ desfășurăm cursurile fizic“.

 

 


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here