Se fac angajări la două școli din municipiul Motru

0
109

Două unități școlare din municipiul Motru fac angajări în perioada următoare. Este vorba despre Școala Gimnazială Nr 1 și Nr 2. Posturile pentru care se organizează concurs sunt două de informatician și unul de îngrijitor.

Se dă concurs pentru posturile vacante

Şcoala Gimnazială Nr. 2 și Școala Gimnazială Nr.1, cu sediul în Motru, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale vacante, de informaticiani (administrator de reţea) – 1/2 normă. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii superioare; apt medical pentru postul de informatician; să nu aibă antecedente penale; vechimea: minimum 1 an. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 17 ianuarie 2018, ora 09.00: proba scrisă (test grilă); 19 ianuarie 2018, ora 12.00: proba practică.

Test grilă și interviu pentru postul de femeie de serviciu

De asemenea, Şcoala Gimnazială Nr. 1, cu sediul în Motru, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de îngrijitor (femeie de serviciu). Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii generale; apt medical pentru postul de îngrijitor; să nu aibă antecedente penale; vechimea – minimum 1 an. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 17 ianuarie 2018, ora 09.00: proba scrisă (test grilă); 19 ianuarie 2018, ora 12.00: proba practică.

Detalii suplimentare se pot obține la sediile unităților de învățământ care au scos la concurs posturile mai sus menționate.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here