18.3 C
Târgu Jiu
vineri, mai 7, 2021
AcasăActualitateSe fac angajări la Parcul Industrial Sadu!

Se fac angajări la Parcul Industrial Sadu!

Parcul Industrial Sadu90 de posturi sunt vacante la două firme care își desfășoară activitatea în Parcul Industrial Sadu din orașul Bumbești-Jiu. Aici își desfășoară activitatea Pirelli și încă alte șase firme.

Firmele din cadrul Parcului Industrial din orașul Bumbești-Jiu vor face angajări, fiind disponibile zeci de locuri de muncă. Potrivit directorului Cristan Toader Pasti, pe activitatea de confecții sunt 50 de locuri disponibile, iar pe prelucrarea lemnului 40. „Firmele din cadrul parcului sunt stabile, cu afaceri bune și și-au extins activitatea. În acest moment situația parcului este una bună, căci firmele care sunt în parc au vechime aici, sunt stabile, au afaceri bune și își extind activitatea. Noi am făcut lucrări și investiții pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă. Sunt disponibile 90 de locuri de muncă. Am creat condiții pentru investitori în așa fel încât ei să creeze locuri de muncă pentru gorjeni. Îi așteptăm pe doritori aici”, a declarat directorul Cristian Toader Pasti de la Parcul Industrial Sadu.

Pirelli, în restructurare

Din păcate, au apărut ceva probleme la firma Pirelli, aflată într-un proces de restructurare. Potrivit directorului Cristian Toader Pasti, fosta producție de filtre ceramice a fost mutată în China, iar la Sadu se va desfășura altă activitate. O parte dintre angajați au plecat, deja, cu salarii compensatorii. Șapte firme își desfășoară activitatea, în acest moment, în singurul parc industrial din Gorj. Pasti speră să fie închiriate și celelalte hale rămase nefolosite. „Singura problemă este cu Pirelli, sunt în restructurare. La Sadu se va desfășura o altă activitate decisă de acționarii firmei. Cine a vrut să plece a primit salarii compensatorii. Ei își continuă investițiile și sunt pregătiți pentru reconversie. (…) Șapte firme avem în parcul Industrial. Mai putem pune la dispoziție alte spații pe care le vom închiria”, a mai spus Cristian Toader Pasti.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -