12 C
Târgu Jiu
sâmbătă, februarie 27, 2021
Acasă Actualitate Se fac angajări la Poliția Animalelor din Gorj. Ce studii trebuie să...

Se fac angajări la Poliția Animalelor din Gorj. Ce studii trebuie să aibă candidații

- Advertisement -

Direcția pentru Protecția Animalelor din Gorj, cea mai nouă structură a Poliției Române, face angajări. Sunt disponibile patru posturi la Biroul pentru Protecția Animalelor din Gorj. Concursul este organizat de Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj. Sunt scoase la concurs patru posturi: trei de agent de poliție și un post de ofițer de poliție.

Înscrierile online se fac până pe data de 28 decembrie.

„Pentru posturile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj – Biroul pentru Protecția Animalelor, înscrierea candidaţilor se va face la adresa de email [email protected]“, se arată în anunțul privind organizarea concursului.

Pentru postul de ofițer pot participa absolvenții de studii superioare în următoarele domenii: Zootehnie; Psihologie; Drept/științe juridice; Științe economice/economic (toate specializările).

De asemenea, pentru posturile de agent de poliție pot să se înscrie la concurs absolvenții de studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă într-unul dintre următoarele domenii: Zootehnie; Psihologie; Drept/științe juridice; Științe economice/economic (toate specializările); Calculatoare/informatică/informatică aplicată.

Candidații vor primi grade profesionale

„Candidaților declarați „admis” la concurs şi care îndeplinesc condiţiile legale de încadrare în Poliţia Română, li se vor acorda gradele profesionale în funcţie de pregătirea lor şi de vechimea în specialitatea corespunzătoare studiilor absolvite, raportate la cerinţele postului. Aceștia sunt încadrați în funcțiile minime prevăzute de lege corespunzătoare gradelor profesionale acordate, pe o perioadă de probă de 12 luni pentru candidatul admis pe funcția de ofițer, respectiv 6 luni pentru candidații admiși pe funcțiile de agent, conform prevederilor Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare“, se mai arată în anunțul de organizare a concursului.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente