Se fac angajări la ultima fabrică deschisă în Târgu Jiu! Sute de posturi disponibile

2
559

Fabrica de mase plastice care va începe să funcționeze peste puțin timp în incinta fostei fabrici de sticlă din Târgu Jiu a dat drumul la angajări! Firma Crilelmar din municipiul Târgu-Jiu este acum la nivel naţional printre cele mai importante companii ce realizează produse din plastic.

Anul trecut, investitorul gorjean Lelius Stănușoiu a cumpărat fosta fabrică de sticlă din municipiul Târgu-Jiu, a investit în modernizarea clădirilor și acum face angajări! La fosta fabrică de sticlă, afaceristul va face un dispensar medical pentru angajați, o sală de sport, dar și un atelier-școală pentru practica elevilor de la Colegiul „Gheorghe Magheru” din Târgu-Jiu și a altora, în funcție de parteneriatele încheiate. Ieri, reprezentanții fabricii Crilelmar au anunțat posturile disponibile: cordonator secție producție, coordonator logistică și transport, responsabil lansare producție, inginer protecția mediului, specialist publicitate și marketing, laborant (chimie industrială); tehnician (maistru) coordonator schimb, agent achiziții; agent comercial, electrician, stivuitorist, conducător auto categoria B, conducător auto categoria C+E, morari mase plastic, sortatori mase plastic.

Unde se depun CV-urile

Persoanele interesate pot să-și depună C.V.- urile la sediul fabricii din strada Ciocirlau, nr. 36 sau pe strada Liviu Rebreanu, nr. 2. De asemenea, persoanele interesate pot să-și depună CV-urile pe adresa de e-mail: [email protected] Interviurile vor începe în data de 11 decembrie.

Fabrica va porni în etape, cu fiecare secție în parte, începând cu data de 8 ianuarie. Unitatea va funcționa la capacitate la sfârșitul lunii februarie.

250 de angajați vor lucra la noua fabrica

Patronul fabricii este Lelius Stănușoiu, un fost salariat al Complexului Energetic Oltenia, care a decis, în anul 1996, să-și pornească propria afacere.

Anul trecut, Lelius Stănuşoiu a reuşit să cumpere fosta fabrică de sticlă din Târgu Jiu care se afla în lichidare. Aici vor lucra 250 de angajaţi. „Începem să facem recturările pentru noua locaţie. La începutul anului 2018, fabrica va începe să funcţioneze şi va ajunge la 150 de angajaţi, iar până la sfârşitul anului acolo vor lucra peste 250 de persoane. Înseamnă o dublarea sau o triplarea a producţiei. Sunt tehnologii şi linii de fabricaţie noi şi produse noi. Investiţia se ridică la aproximativ patru milioane de euro“, precizează Lelius Stănuşoiu. O parte importante din producţie ajunge la export. „Desfacem atât granule, cât şi produs finit. Pe partea de granule desfăşurăm activitate pe piaţa românească şi chiar exportăm. Pe partea de produse finite, asigurăm desfacere pe piaţa românească şi pe cea din Ungaria. 20-25 % din producţia noastră este destinată exportului. Vindem foarte puţin în judeţul Gorj“, consideră omul de afaceri.

Creșteri salariale de 37%

Lelius Stănușoiu a afirmat că anul acesta, angajații fabricii sale au avut creșteri salariale de 37%. „Proiectul de la fosta fabrică de sticlă se desfășoară în două etape și a pornit de la zero. Anul acesta am avut creșteri salariale de 37% pe Crilelmar. (…) Se vor face multe lucruri acolo, apoi vom avea proiecte în școli, vom face un dispensar medical acolo pentru angajații fabricii. De asemenea, vom face acolo o sală de sport dedicată copiilor angajaților și angajaților. Vom angaja un profesor de sport și copiii vor face baschet și tenis de câmp. Tot ce fac eu acum la fabrica de sticlă fac cu firme din Gorj, cu angajați gorjeni. Vom lucra cu furnizori de bunuri și servicii din Gorj”, a afirmat omul de afaceri Lelius Stănușoiu.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here