30.7 C
Târgu Jiu
luni, august 8, 2022
AcasăActualitateSe fac piste pentru biciclete la Motru

Se fac piste pentru biciclete la Motru

Autoritățile din Municipiul Motru și-a manifestat intenția de a prelua în administrare temporară, pe o perioadă de 10 ani, un tronson din drumul județean 671 B, situat în intravilanul și extravilanul localității, pentru efectuarea unor lucrări de modernizare. Lucrările vizează construirea unor piste de biciclete, terenul fiind preluat din patrimoniul Consiliului Județean Gorj. Proiectul de hotărâre a fost aprobat de consilierii județeni, prin vot, urmând a fi pus în practică.

Sub aspectul oportunității, interesul public este justificat prin lipsa infrastructurii pentru biciclete, care blochează accesul utilizatorilor, implementarea unui astfel de proiect contribuind la crearea unui mediu de transport alternativ, ecologic și sănătos.
„Se aprobă darea în administrare temporară, pe o perioadă de 10 ani, către Consiliul Local Motru, în numele UAT – Municipiul Motru, a unor sectoare din drumul județean 671 B, de la km 16+828 la km 22+900, ce traversează intravilanul și extravilanul Municipiului Motru, aflat în proprietatea publică a județului Gorj și în administrarea Consiliului Județean Gorj, având datele de identificare prevăzute în Anexa la prezenta hotărâre, în scopul modernizării, prin construirea unei piste pentru biciclete”, se arată în proiectul de hotărâre votat de aleșii județeni.

După recepția finală a lucrărilor realizate de către autoritatea publică locală, sau, dacă este cazul, după data încetării efective a contractului de finanțare a proiectului pentru modernizarea suprafeței de teren primită în administrare, ce face obiectul prezentei hotărâri, încetează dreptul de administrare temporară acordat Consiliului Local Motru, aceasta revenind Consiliului Județean Gorj.

Sohodolul a fost curățat de vegetație

0
Sohodolul a fost curățat de vegetație, de către lucrătorii de la Sistemul de Gospodărire a...

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, la cumpărături în Piața Centrală din Târgu Jiu

0
Aflat într-o vizită de lucru în județul Gorj, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a participat sâmbătă,...

Accident la Copăcioasa. O tânără a fost rănită

0
O tânără de 20 de ani a fost rănită, ieri, într-un accident care a avut...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!