3.9 C
Târgu Jiu
marți, ianuarie 31, 2023
AcasăActualitateSe încheie activitatea de distribuire a cotelor de cărbune la CEO

Se încheie activitatea de distribuire a cotelor de cărbune la CEO

Se încheie activitatea de distribuire a cotelor de cărbune către salariații Complexului Energetic Oltenia. Ultima zi pentru ridicarea cotei de cărbune este, conform Regulamentului, data de 30 noiembrie.

Aproape jumătate dintre salariații Complexului Energetic Oltenia au solicitat cota de cărbune. Potrivit Regulamentului, salariaţii care solicită achiziţionarea de cărbune îl vor utiliza pentru încălzirea locuinţei personale sau a părinţilor, fraţilor, bunicilor (rude până la gradul al II-lea).

„Transportul cantității de cărbune achiziționate este în sarcina salariatului, livrarea efectuându-se conform programului stabilit de conducerea subunității/carieră. Livrarea cantităţii de cărbune achiziţionată se va efectua într-o perioadă de maxim 2 zile şi în maxim 2 transporturi. În funcție de numărul de cereri depuse și data înregistrării cererii, programarea va fi aprobată de conducerea subunității/carierei, astfel încât până la data de 30.11.2022 să se poată efectua livrarea întregii cantităţi de cărbune către salariaţi. Salariatul beneficiază de posibilitatea de achiziţionare de cărbune şi îl poate ridica doar în perioada în care are calitatea de angajat al Societăţii Complexul Energetic Oltenia S.A.”, conform Complexului Energetic Oltenia.

Prețul de facturare pentru cantitatea de cărbune prevăzută la punctul 3 din CCM (10 tone) este 1048,63 lei cu TVA (cost de producție prevăzut în BVC/2022). Costul total, în sarcina salariatului, incluzând contribuțiile individuale de asigurări sociale, sănătate și impozit pe venit este de 1660,63 lei pentru 10 tone cărbune. În situația în care salariatul ridică o cantitate mai mare (maxim două tone) decât cantitatea prevăzută la punctul D3 din CCM (10 tone), aceasta va fi facturată la prețul de vânzare practicat către diverși achizitori (252,28 lei/tonă, cu T.V.A, fără acciză).

 

Mai mulți bani pentru șase prestatori ai CEO

0
Administrația Complexului Energetic Oltenia va suplimenta contractul care vizează lucrări la echipamentele care deservesc noul...

Carieră minieră din CEO, amendată de ITM cu 18.000 de lei

0
O carieră minieră din Complexul Energetic Oltenia a fost amendată de către inspectorii de muncă....

CEO are asigurate serviciile de transport cărbune pe calea ferată

0
Două din termocentralele din Complexul Energetic Oltenia vor fi deservite de prestatorii de transport cărbune pe...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!