Se primesc CV-uri pentru fabrica LEONI de la Sadu! Astăzi are loc preselecția

0
100

AJOFM GorjLa sediul AJOFM Gorj are loc marți (astăzi) o acțiune de recrutare pentru fabrica LEONI din Bumbești-Jiu, care se va deschide anul acesta. De la ora 11:00 se primesc CV-urile, angajatorii promițând salarii atractive!

Compania Leoni va deschide o nouă fabrică în Bumbești-Jiu, în Parcul Industrial de acolo. Marți, la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj vor avea loc recrutări de personal, așa că doritorii sunt așteptați la interviu. În primă fază, fabrica va avea nevoie de 200 de angajați, ce vor fi pregătiți la Pitești, până demarează producția la Sadu. „Oferim: salariu atractiv; tichete de masă (1/zi) în valoare de 12 lei; bonusuri de prezență din prima lună de la angajare; bonus de recomandare pentru recrutare operatori; prime anuale (Paste, Crăciun, 8 Martie, Vacanță, Septembrie); orele suplimentare plătite 200%+ bonus de sâmbătă și duminica; asigurarea unei prime de relocare pentru perioada de relocare; asigurare cazare și masă în Pitești pe perioada relocării; zile de concediu de odihnă conform vechimii în muncă; zile libere plătite + ajutor material oferit salariaților companiei pentru diferite evenimente sociale; formare la locul de muncă”, spun cei de la Leoni.

La sediul AJOFM, recrutările încep marți de la ora 11:00: „Pe 14 noiembrie, la sediul AJOFM vom face o acțiune de recrutare pentru fabrica LEONI: atunci vor primi informații despre pachetul salarial, care sunt avantajoase. În primă fază avem nevoie de 200-250 până la 1 decembrie, care vor merge la pregătire la Pitești. Producția de la Sadu va începe în ianuarie 2018. Cei care vor să se angajeze trebuie să meargă la Pitești pentru instructaj. Avem deja persoane interesate să se angajeze la Leoni”, a spus Marius Tout, reprezentant compania LEONI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here