Acasa / Actualitate / Se redeschide sezonul de schi! La Rânca, stratul de zăpadă măsoară peste 50 cm

Se redeschide sezonul de schi! La Rânca, stratul de zăpadă măsoară peste 50 cm

Ninsorile abundente mai ales în zona de munte le dau bătăi de cap drumarilor. Deşi ne aflăm la sfârşitul lunii aprilie, peisajul din staţiunea Rânca este mai degrabă unul de iarnă. Stratul de zăpadă a depăşit 50 de centimetri iar drumarii au fost nevoiţi să acţioneze cu mai multe utilaje pentru deszăpezire. Vestea este totuşi una bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă pentru că sezonul de schi se va redeschide.

Stratul de zăpadă măsoară 50 de centimetri, în staţiunea montană Rânca. Drumarii au acţionat noaptea trecută cu un număr de cinci utilaje şi au răspândit material antiderapant pe DN 67C Novaci – Rânca. În zona Godeanu, pe DN 67 D, s-a acţionat cu 4 utilaje, iar stratul de zăpadă măsoară 40 de centimetri. Utilaje au fost mobilizate pe DN 7 A, la Obârşia Lotrului, şi în Defielul Jiului, unde a nins azi-noapte. Potrivit lui Ion Tudor, şeful Secţiei Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale, în total s-a acţionat cu peste 15 utilaje de deszăpezire.

Se redeschide sezonul de schi

Pentru turiştii care vor să îşi petreacă zilele libere la munte, aceştia trebuie să ştie că în weekend se va putea schia. Pârtia din centrul staţiunii este deja pregătită, iar administratorii pensiunilor şi cabanierii din zonă îşi aşteaptă clienţii.

2 comentarii

  1. Va asteptam pe totii

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*