spot_img
4.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăActualitateSe rezolvă problema de la Super 2000

    Se rezolvă problema de la Super 2000

    După mai multe sesizări venite din partea cetățenilor, autoritățile din Târgu Jiu au decis să rezolve problema trecerii de pietoni de la Super 2000. În zonă o să fie montat un semafor cu buton. Primarul susține că a amânat moment pentru că investiția era trecută deja pe proiectul „INFOTrafic” ce ar trebui să fie finalizat în 2023.

    Zona reprezintă un adevărat pericol atât pentru pietoni cât și pentru șoferi. Din cauza mașinilor parcate până lângă trecere, vizibilitatea este redusă. În zonă au avut loc mai multe accidente rutiere însă Comisia de circulație a refuzat să dispună vreo măsură.

    „Acea semaforizare, pe bază de buton, la trecerea de pietoni de la Super 2000 este prinsă în acel proiect „Infotrafic” care ar trebui finalizat în 2023. Însă, văzând presiunea care este în momentul de față în acea zonă pentru cetățeni, am luat hotărârea, în dimineața aceasta, ca în perioada imediat următoare să realizăm un mic proiect pentru semaforizare pe bază de buton. În felul acesta vom scoate cel puțin această părticică din proiectul cu finanțare europeană și o vom finanțat pe bugetul propriu. Evaluarea se ridică la suma de 100.000 lei și putem să asigurăm finanțarea din bugetul local.  Deci, vom avea la începutul anului 2022 o trecere de pietoni pe buton la Super 2000. Doi ani de zile e o perioadă lungă și mi-aș dori să nu mai avem incidente în acea zonă”, a transmis Marcel Romanescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: