2.7 C
Târgu Jiu
joi, decembrie 1, 2022
AcasăActualitateSe toarnă asfalt în zona Plopilor

Se toarnă asfalt în zona Plopilor

În cartierul Plopilor a început să se toarne asfalt. Zona aflată în reabilitare a creat nemulțumiri în rândul cetățenilor prin ritmul de lucru al muncitorilor. Autoritățile susțin că dacă vremea va permite lucrarea va fi gata în curând.

Lucrarea este efectuată de societatea Edilitara, societate aflată în subordinea Consiliului Local. „Se toarnă asfalt în cartierul Plopilor, continuându-se pregătirea șantierului pentru perioada de iarnă. Profităm de vremea bună și ne îndreptăm cu pași repezi spre finalizarea acestui proiect mare, care prevede modernizarea întregului cartier, schimbarea și modernizarea sistemului de canalizare, reconfigurarea parcărilor, reamenajarea spațiilor verzi și modernizarea străzilor și aleilor”, a transmis Marcel Romanescu.

În zona, localnicii se plâng că ritmul lucrărilor nu este cel dorit. Ba mai mult, copacii au fost înlocuiți cu gazon, ceea ce nemulțumește parte din populație. „Domnule primar, Aleea Plopilor nu mai are niciun plop. Aproape că nu mai are copaci. Bine că au fost mutate trotuarele. Vom putea merge pe la umbra blocurilor în zilele toride. Putem spera că se vor planta și câțiva copaci…măcar de decor? Spatiile verzi cu gazon vor avea iarba uscată în verile secetoase și nu surse de oxigen și de răcoare. Altfel, pare o bună organizare a spațiului”, a transmis o târgujieancă edilului.

Edilitara își mută stația de asfalt

0
Vești bune pentru târgujienii care locuiesc pe strada Mărgăritarului, din Municipiul Târgu Jiu. După ani...

Cer includerea AHE Valea Sadului – Vădeni în lista finanțărilor din REPower EU

0
Consiliul Județean Gorj a înaintat astăzi, 24.11.2022, o adresă către Guvernul României, Ministerul Investițiilor Europene...

Târgujienii dintr-un cartier lăsat în beznă cer luminițe de sărbători

0
Locatarii din zona Narciselor cer autorităților din Târgu Jiu să își amintească de ei măcar...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!