Se vor scoate la concurs posturile de medici șef și de asistenți șefi din Spitalul Județean de Urgență

0
547

Posturile de medici șef și de asistenți șefi din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu care sunt ocupate prin delegație vor fi scoase la concurs.

„S-au trimis la Consiliul Județean și s-a aprobat scoaterea la concurs a funcțiilor de medici șefi de secție care erau ocupate cu delegație, urmând ca de săptămâna viitoare să demarăm procedurile de publicare în «Viața medicală» și am solicitat avizul pentru organizarea concursurilor pentru asistenți șefi. La nivelul spitalului avem, din cele 28 de funcții de medici șefi de secție, 15 sunt ocupate cu delegație, și la asistenți șefi, din cele 30 de funcții, 15 sunt cu delegație“, a precizat Dumitru Vienescu, managerul Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

Și posturile de membri în Comitetul Director vor fi scoase la concurs

De asemenea, și posturile de membri în Comitetul Director vor fi scoase la concurs.

„Am solicitat trimiterea către Consiliului Județean pentru scoaterea la concurs și a posturilor de membri în Comitetul Director, deoarece consider că așa cum managerul a fost stabilit prin concurs și eu, la rândul meu, trebuie să închei un contract de Administrare cu membrii Comitetului Director, iar indicatorii mei să fie preluați și de aceștia. Toate funcțiile din Comitetul Director sunt ocupate interimar.

Este nevoie de o echipă care să fie stabilă, să știe cer are de făcut și care să înceapă să lucreze“, a mai spus managerul spitalului la o emisiune de la Radio Infinit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here