Secția de psihiatrie, modernizată cu bani din sponsorizări

0
154

Secția de psihiatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu este modernizată cu fonduri obținute din sponsorizări. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a declarat că instituția pe care o conduce va aloca fondurile necesare pentru ca lucrările să continue anul viitor: „S-a început modernizarea Secției de psihiatrie din sponsorizări și din fonduri poprii. Secția are din ce în ce mai mulți pacienți și trebuie să intervenim, astfel încât să oferim condiții normale pentru pacienții secției. Se realizează lucrări de extindere și modernizare. Mă bazeze pe doamna doctor Câmpeanu. Este un proiect generos. Avem autorizația de construire. Este prima etapă care a început, iar anul viitor vom aloca banii necesari, astfel încât toată Secția de psihiatrie să fie reabilitată până la finalul anului 2020“.

Scandalurile de la Psihiatrie

Secția de Psihiatrie a fost implicată într-o serie de scandaluri. În primul rând, o angajată, care este fiica vitregă a managerului Spitalului Județean, a filmat trei pacienți care erau protagoniștii unei scene erotice. O femeie se săruta cu un alt pacient, printre gratiile ce despărțea două încăperi, în timp ce un altul o mângâia pe pacientă. Imaginile au ajuns să fie difuzate în mass media.

De asemenea, o sală de la Secția de psihiatrie a fost transformată în frizerie, doi angajați filmându-se în timp ce se tundeau cu un aparat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here