4.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăActualitateȘedință după ședință în Consiliul Local Târgu Jiu! Consilierii majoritari nu vor...

Ședință după ședință în Consiliul Local Târgu Jiu! Consilierii majoritari nu vor la Teatru. Insulte și acuze pe tema adunărilor publice

Consilierii majoritari PSD-ALDE  vor să împiedice desfășurarea sedințe de Consiliul Local (CL) programată astăzi la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu. Aleșii au găsit de cuvință să convoce o altă sedință extraordinară pentru ca printr-un proiect de hotărâre să stabilească cu exactitate locul în care se pot desfășura aceste adunări publice.

Desfășurarea ședinței ordinare de astăzi este pusă sub semnul întrebării după ce majoritatea din CL Târgu Jiu a decis să organizeze tot astăzi, cu o jumătate de oră înainte de sedința lunară, o altă adunare extraordinară. Scopul acesteia este acela de a stabili cu exactitate locația în care să se desfățoare de acum încolo sedințe de CL.  „Pe ordinea de zi se află dezbaterea unui proiect de hotărâre prin care să stabilim locul în care se vor desfășura în permanență sedintele de Consiliul Local. Nu putem să lăsam asta la voia întâmplării. În toate orașele civilizate se respectă și cutumele, numai că la noi avem un caz mai aparte, care începe să semene cu primarul din Albeni. As pune semnul egal între Romanescu și Stan care sunt din punctul meu de vedere două accidente politice. Dacă Romanescu dorește să fie circar, foarte bine, dar, să-și aleagă clovnii din altă parte nu din CL al muncipiului Târgu Jiu! Practic, eu nu sunt clovnul lui Romanescu și la această sedință vor participa peste două treimi din consilierii locali”, a declarat inițiatorul proiectului Eduard Lădaru.

Fug de ochii cetățenilor

Consilierul liberal Mihai Paraschiv susține că ideea colegilor îl pune pe gânduri. Penelistul crede că evitarea întâlnirilor cu cetățenii se datorează unor temeri. „Este atributul domnului primar să stabilească locul, ora și data sedinței de Consiliul Local. Faptul că unii încearcă să fugă de ochii cetățenilor mă face să cred că se mai pot strecura lucruri necurate. Mi se pare că decizia domnului primar a fost întemeiată”, a declarat liberalul Mihai Paraschiv.

Insulte

Inițiatorul proiectului de hotărâreîn contrazice, lădaru afirmând că din punct de vedere juridic Mihai Paraschiv este un „analfabet”. „Domnul Paraschiv este analfabet din punct de vedere juridic. Să se ducă la facultate. Nu putem bețe în roate nimănui iar în sedința de CL de azi vor fi rezolvate problemele oamenilor. Este limpide că atunci când un instabil aruncă o piatră 21 de consilieri locali trebuie să se chinuie să o scoată de acolo. Asta este situația în momentul de față! ”, a mai declarat Lădaru.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -