Acasa / Actualitate / Ședință secretă la Consiliul Județean Gorj pentru prezentarea raportului Corpului de Control al Miistrului Sănătății

Ședință secretă la Consiliul Județean Gorj pentru prezentarea raportului Corpului de Control al Miistrului Sănătății

Consilierii județeni vor fi chemați într-o ședință care nu va fi publică pentru a li se prezenta o sinteză a raportului Corpului de Control al Ministrului Sănătății la Spitalul Județean de Urgență. Mai mult decât atât, susține consilierul județean Victor Banța, aleșii vor fi puși să semneze un document pentru a nu divulga informațiile din raport: „La ultima ședință a Consiliului Județean am cerut acest raport, nu doar eu, ci și ceilalți cosilieri județeni din opoziție. S-a spus că o să se facă o ședință numai cu noi, consilierii județeni, și că o să fie prelucrat și vor fi prezentate anumite date“.

„Refuz să mai votez“

Consilierul Victor Banța a spus că nu va mai vota hotărârile care vizează Spitalul Județean de Urgență pentru că i se ascunde situația reală de la unitatea medicală: „Eu refuz asă mai votez vreo hotărâre, să particip la dezbatere și la votul vreunei hotărâri legate de spital, pentru că nu suntem în cunoștință de cauză. Legea spune că există obligația să se puă la dispoziție celor care deliberează. Noi votăm pentru oportunitate. Legalitatea și-o asumă niște oameni specialiști, dar dacă este asuns este normal să îți pui întrebarea din moment ce ți se ascunde este clar că există o neregulă sau mai multe acolo, iar atunci consideri că nu mai este oportun“.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*