Sediul RAR inaugurat în prezența ministrului CUC

0
90

Vizite importante la nivelul județului. Social-democrații gorjeni susțin că începând din wekend, la Gorj, vor ajunge mai mulți demnitari. Prima vizită va fi bifată de ministrul Transporturilor care revine în județ pentru a participa la inaugurarea noului sediu RAR.

După un an de activitate intensă noul sediu RAR de pe strada Termocentralei va fi inaugurat. La tăierea panglici va participa și ministrul Răzvan Cuc. „Duminică va fi inaugurat sediului Registrul Auto Român. Un sediu în care s-au investit peste 2 milioane de euro. Vom avea la inaugurare atât prezența directorul general al RAR cât și a domnului ministru Răzvan Cuc precum și alte oficialități de la București. Vom asista la inaugurarea unui sediu nou care pe lângă servicii moderne vine la pachet cu noi locuri de muncă”, a declarat președintele PSD Gorj Mihai Weber.

Urmează Deneș și Andronescu

Liderul PSD susține că vizitele de la centru nu se vor opri aici, sunt așteptați la Gorj doi alți miniștri. „În perioada următoarea va ajunge la Gorj și ministrul apelor și pădurilor, domnul Ioan Deneş. Are o agentă importantă la Gorj, va discuta despre  investițiile în domeniu. Va fi organizată și o vizită într-o carieră din Gorj pentru că și CEO se confruntă cu anumite probleme ce țin de atributul Ministerului Apelor și Pădurilor. Totodată, și-a anunțat vizita și doamna ministru al Educației, Ecaterina Andronescu”, a mai declarat liderul PSD Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here