Șef de la Poliția Locală Târgu Jiu, cercetat disciplinar după ce a bătut un cetățean

0
3383

Un șef din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu, departamentul Ordine Publică, este cercetat disciplinar după ce a luat la bătaie, în miezul nopții, un târgujian. Pe numele angajatului ce ar trebuie să vegheze la siguranța cetățeanului a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Incidentul a avut loc pe o stradă din Municipiul Târgu Jiu. Un cetățean își căuta animalul de companie pierdut, când a fost luat la rost de agentul local. “În noaptea de 13/14 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat de 39 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe strada General Christian Tell, a fost lovit, fără un motiv anume, de către un bărbat de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Persoana vătămată s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis IPJ Gorj.

Angajatul Poliției Locale Târgu Jiu fusese numit șef la Ordine Publică în urma noilor modificări de organigramă, însă autoritățile au transmis că vor suspenda dispoziția dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here