Acasa / Actualitate / Șefi ai unor servicii medicale de urgență din județul Gorj, printre semnatarii unui document de susținere a lui Raed Arafat

Șefi ai unor servicii medicale de urgență din județul Gorj, printre semnatarii unui document de susținere a lui Raed Arafat

Doi șefi ai unor servicii medicale de urgență din județul Gorj se numără printre semnatarii unui document de susținere a lui Raed Arafat. Este vorba de Constantin Mitroi, șeful Serviciului Județean de Ambulanță Gorj și Gheorghe Vintilescu, asistentul șef al Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

O verificare a fost demarată de noua conducere a Ministerului de Interne la departamentul condus de către Raed Arafat, care nu ar mai fi agreat să ocupe în continuare funcția de secretat de stat.

Peste 140 de profesionişti, care reprezintă principalele servicii medicale de urgenţă din Romania, au semnat un document de susținere a lui Raed Arafat.

3 comentarii

  1. asistentul Gheorghe Vintilescu , asistentul care se da doctor pe la UPU ? Pai asta i suparat fleasca fiindca tocmai si a pierdut protectorul care la pus sef la UPU , cumnatul sau Sorin Arjoca fostul suptprefect tocmai demis din functie. Vintilescu trebuie sa plece din functia de asistent sef la UPU fiindca e superbogat din spagi si sunt cativa buni asostenti care pot sa fie sefi . Asta sa se duca dupa Arjoca la adunat spagi prin parc , la capul podului Jiului .

  2. Ce ma , va e ciuda ca domn Ghiury Vintilescu e baiat destept si descurcaret? Daca va e ciuda sa fiti sanatosi .

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*