8.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 26, 2021
Acasă Actualitate Senatorul Cârciumaru, prezent la inaugurarea noului Spital Municipal din Craiova

Senatorul Cârciumaru, prezent la inaugurarea noului Spital Municipal din Craiova

- Advertisement -

Noile corpuri ale Spitalului Clinic Municipal „Filantropia” din Craiova au fost inaugurate miercuri în prezența liderului PSD, Liviu Dragnea, a senatorului Florin Cârciumaru și a autorităților.

Președintele PSD, Liviu Dragnea – președinte Camera Deputaților a făcut o vizită în Craiova la două dintre cele mai importante realizări din ultimii ani: noul Spital Municipal și Stadionul Ion Oblemenco. Alături de Dragnea s-a aflat și senatorul Florin Cârciumaru. „Am venit aici la invitația colegilor din PSD și a celor din Dolj. Această investiție este o dovadă sau un semn că se poate realiza un spital la standarde europene, o unitate medicală de care vor beneficia toți oltenii”, a spus Florin Cârciumaru, pentru Impact în Gorj.

Potrivit mass-media din Bănie, investiția de la Spital, demarată de fostul primar Lia Olguța Vasilescu, actualmente ministrul Muncii, este singura de acest gen din domeniul sănătății din ultimele trei decenii. Executivul local a alocat pentru ambulatoriul Spitalului Municipal „Filantropia” 33 de milioane de lei. Aici se vor muta 4 dintre secţiile spitalului. În corpul C a fost amenajată Secţia Medicală I, în corpul B – Secţia Medicală II, iar în corpul A – Secţia Medicală III şi Urgenţa. În cel de-al patrula corp de clădire a fost amenajată o Secţie de Fizioterapie. Recepția construcției s-a făcut în urmă cu aproximativ o lună. După vizita la spital, șeful PSD a mers și la noul stadion.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente