3.9 C
Târgu Jiu
marți, ianuarie 31, 2023
AcasăActualitateSesizări penale pentru lucrări de construcție fără autorizație în apropierea monumentelor din...

Sesizări penale pentru lucrări de construcție fără autorizație în apropierea monumentelor din Târgu Jiu

Șase sesizări penale au fost înaintate de polițiștii locali din Târgu Jiu Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, care vizează lucrări de construcții executate fără autorizații de construire. Acestea au fost făcute în apropierea unor monumente istorice din Târgu Jiu:

„Modificare fațade și compartimentare interioară prin desființare pereți, la un imobil aflat în zonă de protecție monumente istorice “Casa Doppelreiter”; modificare fațade și amplasare copertină retractabilă pe schelet metalic, în zona de protecție a monumentului istoric și de arhitectură “Colegiul Național Tudor Vladimirescu”; modificare fațadă prin instalarea unui sistem de evacuare/aerisire, cu tubulatură de aproximativ 11 m înălțime, la un imobil situat în zona construită protejată a Ansamblului Monumental “Calea Eroilor”; Construire anexe și împrejmuire pe o lungime de aproximativ 40 ml, precum și modificarea împrejmuirii amplasate la frontul stradal, nefiind păstrată forma, dimensiunile și materialul acesteia, la un imobil situat în zona de protecție monumente istorice “Casa Doppelreiter”; Construire împrejmuire pe str. Constantin Dobrogeanu Gherea, în zona construită protejată a Ansamblului Monumental “Calea Eroilor “; Modificare arhitectură fațade și culoare pentru 3 imobile situate în zonă de protecție monumente istorice «Casa Doppelreiter»“au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

 

Se verifică construcțiile hidrotehnice

0
Se impun acțiuni de verificare a stării tehnice și de funcționare a construcțiilor hidrotehnice cu...

Peste 1.300 de sesizări la Poliția Locală

0
Peste 1.300 de sesizări au fost primite de Poliția Locală Târgu Jiu, de la începutul...

Weber: “Avem soluții! Agricultura poate salva România”

0
După criza sanitară, energetică și economică, specialiștii anticipează și o criză alimentară de proporții. Sprijinirea...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!