7.3 C
Târgu Jiu
vineri, martie 5, 2021
Acasă Actualitate Sistem de monitorizare video, antiefracție, pe bază de senzori, la Spitalul Pneumoftiziologie...

Sistem de monitorizare video, antiefracție, pe bază de senzori, la Spitalul Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”

Un sistem de monitorizare video, antiefracție și control acces va fi montat la Spitalul de Pneumoftiziologie ”Tudor Vladimirescu”, comuna Runcu. Valoarea investiției este de peste 100.000 de lei și va fi supusă aprobării de către Consiliul Județean Gorj.

Realizarea sistemului de monitorizare video, antiefracție și control acces este necesar pentru implementarea măsurilor necesare și aplicabile pentru încadrarea riscurilor de securitate

la niveluri acceptabile, stabilite prin raportul de evaluare a riscurilor la securitatea fizică pentru sediul social al Spitalului de Pneumoftiziologie ,,Tudor Vladimirescu”, comuna Runcu, județul

Gorj, care vizează executarea lucrărilor de instalare a unui sistem de monitorizare video, antiefracție și control acces, pentru asigurarea securității bunurilor, bolnavilor, aparținătorilor și personalului propriu, semnalizarea și transmiterea la distanță a stării de pericol, pătrunderi prin efracție în spațiul protejat, preluarea și stocarea imaginilor din zonele de intrare, ieșire, căi acces, depozite valori, montarea și menținerea în stare permanentă de funcționare a sistemului de control acces montat la principalele uși de acces“, se arată în referatul de aprobare al proiectului de hotărâre. De asemenea, montarea acestui sistem este necesar pentru conformarea standardelor, indicatorilor și cerințelor impuse de A.N.M.C.S., în vederea reacreditării unității sanitare în etapa următoare de evaluare.

Senzori pentru depistarea cazurilor de efracție

Sistemul de monitorizare video și antiefracție care va fi montat la Spitalul de Pneumoftiziologie este un ansamblu de camere video, detectori, butoane, etc. care comunică cu DVR-ul și cu centrala de alarmare la efracție prin intermediul cablurilor.

La instalarea sistemului, fiecare senzor va fi legat pe câte o zonă, astfel încât în caz de efracție sau defecțiune, tastatura va indica zona aferentă senzorului care a detectat efracția, respectiv zona în care a apărut defecțiunea.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente