Acasa / Actualitate / Sistemele de blocare montate în locurile de parcare de reședință se pun doar cu aprobarea Primăriei Târgu Jiu

Sistemele de blocare montate în locurile de parcare de reședință se pun doar cu aprobarea Primăriei Târgu Jiu

Numărul parcărilor de reședință din municipiul Târgu Jiu este tot mai mare. Locurile de acest fel s-au extins pe toate străzile, inclusiv din zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Cei care dețin parcări de reședință montează anumite sisteme pentru a bloca accesul altor autovehicule. Pentru a face acest lucru este nevoie de o aprobare de la Primăria municipiului Târgu Jiu.

„Se face o cerere la Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Târgu Jiu și urmează să se elibereze un acord“, a declarat Adrian Drulă, purtător de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Se pot aplica sancțiuni

Cei care nu obțin aprobare pentru a monta sisteme de acest fel riscă să fie chiar amendat, pe lângă obligația de a le îndepărta. „Dacă deținătorul locului de parcare nu are această aprobare de la Primăria Târgu Jiu, atunci nu este montat conform regulamentului și, dacă există și reclamații se pot acorda și sancțiuni. În principal i se impune celui care le-a montat să le scoată de acolo“, a mai precizat Adrian Drulă.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*