Societatea din Târgu Jiu unde salariul minim este 800 de euro face anagajări

0
154

Societatea MG Electric Automation din Târgu Jiu, care activează în domeniul robotocii industriale, unde salariul minim este de 800 de euro, face angajări. MG Electric Automation a avut contracte în toată lumea, inclusiv în India, Arabia Saudită, Iran sau SUA, reușind să-și facă un nume în domeniul acesta de activitate.

Anunțul de recrutare de personal a fost postat pe pagina de Facebook a firmei: „Căutăm tehnicieni, de la începători la profesioniști în mecanică, electrică și software pentru deplasări în Europa și în restul lumii. Lucrăm în industria constructoare de mașini automate de împachetat. Sunt asigurate cazarea, masa și transportul. Se revine acasă în România câte o săptămână la fiecare 2-3 luni. Se cer cunoștințe minime de engleză, italiană sau germană și disponibilitate pentru lucrul departe de casă“. Cei care sunt interesați de locurile de muncă oferite pot trimite un CV pe site-ul companiei, la următoarea adresă: http://www.mgelectric.ro/ro/car.htm.

Cifră de afaceri de 2 milioane de euro

Societatea este condusă de către Mihai Cârcei, în vârstă de 36 de ani, fiul unui miner din bazinul Rovinari. Compania a investit de curând suma de 500.000 de euro în construirea unui sediu modern în zona Liceului „Traian Vuia” din Târgu Jiu. Salariile oferite sunt de nivel european, dar implică deplasări în toată lumea, acolo unde firma are contracte „Salariul de bază pentru tinerii care vin în firmă și merg în deplasare pornește de la 800 de euro. Cred că mai bine de 40% din angajații noștri au vârsta de sub 31 de ani”, precizează Mihai Cârcei. Societatea este foarte stabilă, aproape toate contractele fiind încheiate cu parteneri din străinătate. „Am reușit să creștem fără datorii la bănci. În schimb, suntem o firmă care ținem banii în bănci”, a mai spus Mihai Cârcei.

Desfășoară activități în toată lumea

MG Electric Automation a avut contracte în toată lumea, inclusiv în India, Arabia Saudită, Iran sau SUA, reușind să-și facă un nume în domeniul acesta de activitate. Firma de roboți industriali de la Târgu Jiu a fost cumpărată de una dintre cele mai mari companii din lume care activează în acest domeniu de activitate, care a observat potențialul societății gorjene. „Acum trei ani de zile am vândut 40% din firma mea unei companii italiene. Mi s-a propus de unul dintre cei mai mari producători de mașini automate din lume, IMA, care are 38 de sedii în toată lumea. Lucrează în special la realizarea liniilor de producție în domeniul tutunului, farmaceutic și packaging. Aveam o serie de contracte cu acest mare producător și a fost mulțumit de colaborarea noastră. În ultimii ani, ei au crescut foarte mult. Au foarte mult de lucru și lucrează cu anumiți terți. IMA construiește mașini, nu face și cablaje. Apelează la societăție pe care le-au cumpărat, terțe, care fac parte din grup și asigură componenta de cablaje sau de software. Crescând, au cumpărat părți din societățile respective, dar au lăsat libertatea acestor firme: «Lucrezi pentru mine, dar nu pentru concurentul meu, crești cât vrei și cât poți. Mergi cu mentalitatea ta și nu vreau să devin proprietarul tău». Nu m-am gândit că o să dau lovitura cu această tranzacție, ci că este un pas important pentru firma mea. Înțelegerea a fost ca tot aportul de capital să fie investit în scule și personal. M-am bucurat să vină o firmă foarte mare către noi“, a spus omul de afaceri Mihai Cârcei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here