27.3 C
Târgu Jiu
luni, august 3, 2020
Acasă Actualitate VIDEO Soția fostului pedelist Dan Gavrilescu, acuzată de furt

VIDEO Soția fostului pedelist Dan Gavrilescu, acuzată de furt

- Advertisement -

Soția lui Dan Gavrilescu, fostul mahăr de la Complexul Energetic Oltenia (CEO) este acuzată de furt de către un chiriaș.

Un tânăr de 22 de ani a trecut, joi, 9 iulie, prin momente cumplite. Alin Bălănoiu a închiriat în urmă cu o lună și jumătate o garsonieră in municipiul Târgu Jiu de la Mihaela Gavrilescu, soția fostului secretar executiv al PDL Gorj, Dan Gavrilescu. Acesta locuieste împreună cu prietena sa. Cei doi erau plecați când proprietara a intrat pe în locuință fără știrea lor. Mai mult  decât atât, Alin Bălănoiu, spune ca i-a dispărut suma de 2.000 de lei: „Am ajuns acasă și totul era răscolit. Nu am mai găsit banii pe care îi aveam, 2.000 de lei. Nu știu de ce a intrat în locuință fără știrea noastră. Noi avem contract până pe data de 19 iulie. Am chemat poliția. Nu este normal ce s-au întâmplat”.

Locuința, pe numele unei firme celebre

Familia Gavrilescu se ocupă acum cu închirierea locuințelor. „La asociație, pe scară, apare firma Demitrade”, spune Alin Bălanoiu.

Coșmarul a continuat. În timp ce se afla la poliție să dea declarații și prietena lui era în garsonieră, Dan Gavrilescu și soția sa au venit și ar fi început să lovească în ușă puternic. „Prietena mea s-a speriat. A sunat din nou la poliție. Avem lucruri acolo. Nu poate oricine să intre cum vrea. Am ajuns și eu acolo, iar soțul doamnei m-am amenințat a vrut să mă lovească. Am filmat totul”. Pe filmare apare Dan Gavrilescu într-o stare de nervozitate și pare că se îndreaptă către Alin Bălanoiu să-l lovească.

În plus, Alin Bălanoiu spune că a plătit o garanție de aproximativ 900 de lei, iar proprietara nu vrea să-i restituie banii.

„Se preface în victimă”

Mihaela Gavrilescu spune că nu a intrat în locuință și că Alin Bălănoiu nu mai are contract de pe data de 29 iunie: „El se dă victimă în fața tuturor. Nu mai are contract de pe data de 29 iunie. Am fost la locuință și era o persoană străină acolo pe care el nu a declarat-o. Nu este adevărat ceea ce susține. Nu am luat nimic. Sunt doar invenții. A venit poliția și am spus ce s-au întâmplat”.

Firma Damitrade a familiei Gavrilescu era abonată la contractele de la CEO, dar și la primăriile conduse de la democrat-liberali.

Dan Gavrilescu a lucrat în CEO și a fost trimis în judecată, dar a fost achitat.

VIDEO-2020-07-09-17-25-46

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Dan Ilie Morega: „Am ținut la pieptul meu un șarpe…Marcel Romanescu și-a dovedit adevărata lipsă de caracter și este doar pe interes!”

Dan Ilie Morega, președintele „Institutului de Analiză, Investigații Publice și Politice”, îl critică în termeni foarte duri pe Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu,...

De ce Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu?

Numele meu este Lazăr Elena Manuela, am urmat  cursurile facultății de Drept  din cadrul Universității ”Constantin Brâncuși’’ din Târgu-Jiu iar în prezent am fost...

Consiliul Județean Dolj achită despăgubiri proprietarilor de terenuri din județul Gorj

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a emis dispoziția prin care întreaga suprafață de teren supusă exproprierii în vederea derulării investiției în valoare...

Tragedie într-o familie din Motru. Tată și fiică, decedați într-un accident pe „centura“ Craiovei

Un bărbat în vârstă de 41 de ani și fiica lui de șase ani, din municipiul Motru, au decedat în această dimineață într-un accident...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini