Acasa / Actualitate / Spațiile din cadrul Stadionului Municipal, închiriate la bucată de Primăria Târgu Jiu

Spațiile din cadrul Stadionului Municipal, închiriate la bucată de Primăria Târgu Jiu

Spațiile din incinta noului Stadion Municipal vor fi scoase la licitație în mod separat de Primăria Târgu Jiu. Conducerea Primăriei anunțase, inițial, că vor fi oferite toate spațiile unei singure societăți, în urma unei licitații, care urma să le administreze, dar s-a renunțat la această idee. Primarul Marcel Romanescu a spus că cele mai căutate de agenții economici sunt spațiile comerciale dinspre bulevardul Constantin Brâncuși, care au o suprafață de până la 1.000 de metri pătrați: „Toate spațiile comerciale pretabile pentru astfel de activități vor fi scoase la licitație pe bucăți. Vorbim de spațiile comerciale din față, care au până în 1.000 de metri pătrați, ceea ce înseamnă ca fiecare suprafață de teren construită și să putem atrage firme care să dea și o altă imagine municipiului Târgu Jiu“.

Condiții pentru cei care vor să închirieze spațiile

Prin caietul de sarcini va fi solicitată desfășurarea unui anumit tip de activitate în zona stadionului. „Putem să pregăti caietul de sarcini în așa fel încât să nu ne putem pomeni la un moment dat în fața stadionului cu hamburgherie sau cu un magazin second – hand. Interesul nostru este să câștigăm bani din închirierea acestor spații ca să putem ulterior să întreținem corespunzător arena sportivă“, a mai precizat Romanescu.

Stadionul Municipal a fost finalizat de aproximativ două luni și se așteaptă ca pe 23 septembrie să înceapă recepționarea acestuia de către o comisie a Companiei Naționale de Investiții, după care arena sportivă va fi predată Primăriei Târgu Jiu pentru a se ocupa de administrarea acesteia.

8 comentarii

  1. Nu te mai impauna tzaruse, ca n-ai niciun meirt. Pleasca mai nare de la PSD nici nu se putea.

  2. L-as intreba pe batosul de Romanescu, daca se poate lauda in cei aproape trei ani de primar cu vreo realizare importanta la capitolul investitii majore, ca se vede treaba este mereu pe langa, traind pe functie numai din ceea ce au realizat altii de-a lungul timpului?Este cel mai slab si imcompetent dintre toti primarii care au condus acest oras, amintindu-i intre altii pe regretatii Virgil, Murea, Iancu Draghici, Panisoara si de ce nu, Fl.Carciumaru, care cu bune si mai putin bune a avut realizari si a lasat in urma si proiecte viabile, in faze aproape de finantare, din care se alimenteaza si astazi nepriceputul de Romanescu, o adevarata pacoste pentru Targu Jiu?!

    • Bine Adi Tudor, bine . Am inteles , cel mai bun primar esti tu . Pe planeta Marte, poate.

      • esti ridicol amice daca ai senzatia ca toata lumea il iubeste pe marcel (daca nu esti tu, cumva) si doar tudor il critica la gazeta asta de doi bani. asa fiind, sictir

  3. Pentru “Ionel”, tu esti unul si acelasi care mereu restamaceste comentariile celor nemultumiti de prestatiile lui Romanescu ca primar, punandu-le eticheta Adi Tudor.Asa ca, daca nu esti atat de idiot si doar un pupincurist pro-Romanescu, atunci priveste macar cateva clipe realitatea din acest oras si intelege de ce apar nemultumirile oamenilor.

  4. “Marian”, ai obsesii a la Adi Tudor, care este la fel de tantalau, dar gura-mare, la fel ca preferatul tau?!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*