Spitalele din Gorj vor primi aproximativ 200 de miliarde de lei vechi, în urma vizitei efectuate de Ministrul Sănătății

0
15

În urma vizitei făcute de Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, dar și după discuțiile purtate cu șefii spitalelor, urmează ca aproximativ 200 de miliarde de lei vechi să fie repartizați pentru județul Gorj, anunțul fiind făcut de către deputatul Mihai Weber.

Din suma alocată județului Gorj aproxmativ 100 de miliarde de lei vechi va primi Spitalul Județeam de Urgență din Târgu Jiu, iar restul banilor sunt pentru spitalele din Novaci, Bumbești Jiu, Motru, Turceni și Târgu – Cărbunești.

„Încă o dovadă a faptului că Guvernul PSD este interesat să investească sume importante în sănătate, o reprezintă faptul că circa 200 de miliarde de lei vechi de la Ministerul Sănătății vor ajunge, în perioada următoare, la spitalele din Gorj. Peste 100 de miliarde de lei vechi va primi Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Restul banilor sunt pentru spitalele din Novaci, Bumbești-Jiu, Motru, Turceni și Târgu-Cărbunești. Repartizarea vine în urma vizitei făcute de ministrul Sorina Pintea la Gorj și după discuțiile purtate cu șefii de spitale. Încep să prindă contur promisiunile făcute de miniștrii care au vizitat, anul acesta, județul Gorj”, a precizat deputatul Mihai Weber, pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here