Acasa / Actualitate / Spitalul Motru face angajări! Ce studii trebuie să aibă viitorii candidați

Spitalul Motru face angajări! Ce studii trebuie să aibă viitorii candidați

Spitalul Municipal Motru organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical principal (PL/ SSD/ S) – Laborator analize medicale și medical debutant (PL/ SSD/ S) – Sterilizare.

Pentru cei interesaţi de postul de asistent medical principal, condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de absolvire a şcolii sanitare postliceale, diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate sau diplomă de licenţă în specialitate; diplomă de absolvire a gradului de asistent medical principal; minimum 5 ani vechime în specialitate. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 27 septembrie 2017, ora 09:00: proba scrisă; 02 octombrie 2017, ora 09:00: proba practică; 05 octombrie 2017, ora 09:00: proba interviu. Mai este vacantă și funcția de asistent medical debutant (PL/ SSD/ S) – Sterilizare. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de absolvire a şcolii sanitare postliceale, diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate sau diplomă de licenţă în specialitate; fără vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 27 septembrie 2017, ora 09:00: proba scrisă; 02 octombrie 2017, ora 09:00: proba interviu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*