Stadion nou la Turceni

0
219

Autorităţile locale au mai punctat o realizare pe agenda cu promisiuni, făcute comunităţii şi duse la capăt. Doritorii de mişcare şi mai ales, împătimiţii meciurilor de fotbal pot veni de acum în tribunele stadionului modern şi pot să-şi susţină echipa favorită. Primarul Ion Iordache vede realizarea ca pe o investiţie necesră şi ca pe un angajament care trebuia onorat. În plus evaluarea făcută de CE Turceni a îndemnat către investiţia făcută întrun stadion care să aducă performanţa şi să implice autorităţile în dezvoltarea oraşului. „Nu pot decât să mă bucur că meciul demonstrativ a strâns oameni în tribune, iar investiţia nu a fost în zadar. Mai avem o sală de sport modern, iar la o alta lucrările se estimează la o lună şi jumătate. Cum construirea stadionului se înscrie în lista de investiţii propuse pentru Turceni, amintesc şi de planul pentru baza de sport cu stadion, teren de handbal şi mese de tenis”, a subliniat primarul oraşului Turceni Ion Iordache.

Prezent la acţiune a fost şi senatorul Ion Ruşeţ, care l-a sigurat pe primar de toată susţinerea sa. Cum faptele fac mai mult decât orice alte vorbe sau promisiuni, echipa locală din Turceni de la primar până la consilieri, au demonstrat că au grijă şi de activităţile sportive. „Felicit organizatorii pentru această inaugurare, pe primar şi Consiliul Local şi adresez mulţumiri şi comunităţii pentru încrederea acordată. Încă o dată în plus, echipe cu oameni destoinici şi serioşi găsesc soluţii şi dovedesc că investiţiile pot să devină realitate”, a declarat Ion Ruşeţ, senator PDL de Gorj. Cum la un meci de fotbal, adrenalina nu este doar în stadion, ci şi în afara lui, reacţia suporterilor nu a putut fi decât de peluze pentru acţiunea autorităţilor. La capitolul sport, nu se poate da greş iar investiţiile sunt justificate prin ambiţie şi perseverenţă. Despre cât de bine arată stadionul şi utilitatea lui, antrenorul celor de la Turceni nu a avut nici cea mai mică îndoială, de altfel jocul din terenul acoperit cu gazon adecvat find dovada vie.

Şi anul şcolar este prioritar

Întrun oraş precum Turceni, primarul nu uită că are o răspundere şi pentru elevii care se pregătesc de începerea anului şcolar. Edilul a dat asigurări că în puţinul timp rămas până la debutul anului şcolar, se vor încheia lucrările de igienizare şi reabilitare începute în toate unităţile şcolare. Cu astfel de asigurări, elevii se pot pregăti şi ei între timp de prima zi de şcoală, cu amintiri de depănat şi poveşti de spus, şi mai ales, cu o poftă nebună de …carte. Cel puţin, un impuls vor primi fiind aşteptaţi de un mediu proaspăt, revigorat şi pus la punct de autorităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here