19.3 C
Târgu Jiu
duminică, august 14, 2022
AcasăActualitateStadionul de 4 stele, inaugurat după posibilități. Romanescu: „Ne-am încadrat în sumele...

Stadionul de 4 stele, inaugurat după posibilități. Romanescu: „Ne-am încadrat în sumele minime”

Municipalitatea recunoaște că a adoptat metoda cea mai simplă pentru a inaugura Stadionul Municipal. Primarul Marcel Romanescu a mers pe premisa fără bătăi de cap sau cheltuială prea mare, motiv pentru care nici cetățenii nu s-au îngrămădit să-și cumpere bilete, arena fiind cam goală în ziua cea mare.

„Se putea face și mai bine, în condițiile în care alocam sume de bani mai mari. În afară de partea cu artificiile, care ne-a revenit nouă, în rest am încercat să avem o colaborare în trei, cu Clubul Pandurii și firmele care s-au ocupat de construcția stadionul. În mare parte fiecare și-a respectat promisiunile. Compania care a realizat acest obiectiv a venit împreună cu cei de la CNI, oamenii s-au simțit foarte bine. La un astfel de eveniment, cu 7.000-8.000 de invitați, niciodată nu poți să realizezi totul impecabil. Eu zic că am ieșit bine”, a afirmat primarul Marcel Romanescu.

Locuri multe, spectatori puțini

Municipalitatea se scuză afirmând că numărul de locuri din actuala arenă este mai mare decât cerința publicului. Romanescu face o comparație cu vremurile bune, când Pandurii strângea mii de suporteri pe stadion. „Stadionul poate să fie plin în condițiile în care una dintre echipele care va juca pe arenă va ajunge în Liga Națională sau dacă vom avea vreo echipă care va veni să joace la Târgu Jiu. Atunci cred că vom avea tribunele pline. Asta este, acesta este nivelul! Nici nu mă așteptam la mai mult. 6.000-7.000-8.000 de spectatori cred că este numărul pe care l-am avut întotdeauna, aceasta era capacitatea veche a stadionul. Acum, având 12.500 de locuri, este clar că s-ar putea să mai avem locuri neocupate”, susține edilul.

„Mi-aș fi dorit intrare liberă”

Acuzat că nu a adoptat varianta porților deschise în ziua evenimentului, Romanescu susține că decizia nu i-a aparținut. „Nu exista o altă posibilitate, pentru că FRF te obligă să monitorizezi numărul de spectatori. Dacă decizia îmi aparținea, este clar că mi-aș fi dorit o intrare liberă. Însă, prin această colaborare, costurile cu acest eveniment au fost reduse. Una era să faci doar un meci amical și trebuia să mai umplem cu ceva, dar așa au fost două meciuri de fotbal care au încărcat acest eveniment. Ne-am încadrat în sumele minime pe care le puteam folosi”, a mai declarat Romanescu.

Vremuri grele la Pandurii! Echipa s-a retras din Liga a III-a

0
Pandurii Târgu Jiu nu va mai evolua în Liga a III-a. Echipa nu s-a mai...

Vintilescu, primul antrenor al secției de fotbal de la CSM Târgu Jiu

0
Fostul golgheter al Pandurilor, Sorin Vintilescu (45 de ani), este primul antrenor prezentat, oficial, la...

Reacție sindicalistului Manu Tomescu: „Eu nu am furat un leu. Am muncit pe acești bani“

6
Manu Tomescu, unul dintre cei 27 de sindicaliștii care figurează în raportul ANAF că trebuie...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!