Acasa / Actualitate / Stadionul municipal va fi preluat astăzi în patrimoniul orașului

Stadionul municipal va fi preluat astăzi în patrimoniul orașului

Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu se va întruni astăzi în ședință de îndată pentru a aproba preluarea Stadionului municipal, care a fost predat în urmă cu două zile de către Compania Națională de Investiți. Arena sportivă va fi inaugurată vineri, 25 octombrie, când se vor disputa două meciuri de fotbal. Primul va începe la ora 15,00 și pe teren vor intra foștii fotbaliști ai naționalei României din perioada 1990-2000. De la 18,00 se va desfășura meciul din Liga a II-a dintre Pandurii Târgu Jiu și Universitatea Cluj. De asemenea, inaugurarea stadionului de la Târgu Jiu va fi marcată printr-un foc de artificii.

Ce dotări are noul stadion

Stadionul construit de CNI la Târgu Jiu are capacitatea de 12.500 de locuri acoperite, un hotel de 40 de camere, o parcare subterană  de 150 de locuri, lift, spații comerciale. Este clasificat la patru stele și ar putea să găzduiască meciuri de până la nivelul semifinalelor de cupe europene. Costul total al investiției va fi de aproximativ 12 milioane de lei.

Un comentariu

  1. Care cost total de 12 milioane lei, coane?Aveti toti boii acasa?In rest, doar un scurt comentariu, adica in timp ce ministrul de resort privind aceasta investitie vorbea asa de frumos despre oras, stadion si sportul din Targu Jiu,politrucul grobian Romanescu, intorcea capatana in alta parte, dovedind acelasi comportament de prostalau ingalbenit de vreme.Reprobabila atitudine de mocofan prost crescut.l

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*