1.6 C
Târgu Jiu
luni, martie 8, 2021
Acasă Actualitate Staţie de brichetare la Motru

Staţie de brichetare la Motru

Anul viitor poate aduce noi locuri de muncă, la Motru! Deputatul PSD din Colegiul 4, Camelia Khraibani, dă asigurări că noua staţie de brichetare a cărbunelui va fi gata în luna aprilie a anului 2014.

Staţia de brichetare a cărbunelui era pusă în discuţie în vara acestui an. În acest sens, deputatul PSD din Colegiul 4 anunţa în luna iulie a anului 2013, alături de managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, într-o conferinţă de presă, că a găsit doi investitori interesaţi de realizarea unor afaceri în Municipiul Motru: o staţie de brichetare a cărbunelui şi una de gazeificare şi lichefiere.

18 noi locuri de muncă

„Staţia de brichetare înseamnă 18 locuri de muncă, în primă fază. Dacă lucrurile vor merge bine, vor fi trei schimburi. Vă imaginaţi, ar fi cel puţin două schimburi care înseamnă dublarea acestor locuri de muncă. Sincer, mă bucur! Înseamnă crearea de noi locuri de muncă. M-aş fi bucurat şi pentru două. Ar fi însemnat mare lucru să creezi un loc de muncă. Din aprilie se va putea începe brichetarea la această staţie de brichetare. Aducerea la Motru a acestei staţii de gazeificare înseamnă locuri de muncă mai multe şi până la urmă, poate că mi-am dorit puţin”, a declarat deputatul PSD, Camelia Khraibani.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente