-3.1 C
Târgu Jiu
luni, februarie 6, 2023
AcasăActualitateStrada Tudor Vladimirescu, la final de lucrare

Strada Tudor Vladimirescu, la final de lucrare

Autoritățile din Târgu Jiu promit că, în câteva zile, disconfortul celor care circulă pe Strada Tudor Vladimirescu se va încheia. Lucrările de modernizare aflate în desfășurare vizează canalizarea, iluminatul, trotoarele și covorul asfaltic.
„Ne apropiem de final cu lucrările din strada Tudor Vladimirescu. Având în vedere că este o zonă aglomerată, Edilitara a fost nevoită să intervină și pe timpul nopții. A fost o lucrare destul de dificilă, având în vedere că a cuprins inclusiv modernizarea canalizării, modernizarea iluminatului public, refacerea trotuarelor și turnarea unui nou covor asfaltic.
Lucrările se vor finaliza în câteva zile, după turnarea ultimului strat de asfalt și ridicarea capacelor de cămine la cotă.
Este o investiție din bugetul local, în valoare de 3 milioane de lei, bani care rămân la Târgu Jiu, având în vedere că lucrările au fost executate de Societatea Edilitara.” a transmis Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Ce își doresc profesorii din Târgu Jiu

0
Autoritățile din Târgu Jiu pregătesc noi proiecte pentru a accesa fonduri prin PNRR. De această...

De râsul lumii: asfalt „turnat“ cu picioarele în gropile de pe străzile din Târgu Jiu

1
Muncitorii au astupat gropile de pe o stradă din Târgu Jiu într-un mod inedit. Aceștia...

S-a semnat contractul pentru construirea de noi blocuri în Târgu Jiu

0
Autoritățile din Târgu Jiu au semnat contractul pentru finanțarea noilor blocuri ce vor fi ridicate...

1 COMENTARIU

  1. Trotuarele sunt dezastru, nu sunt practicabile pentru pietoni din cauza intrîndurilor pentru mașini, aproape jumătate din suprafața trotuarului e pentru mașini.

    Cînd te deplasezi, cobori, urci, cobori, urci samd, din cauză că intrîndurile încep de la nivelul asfaltului, mult mai jos decît trotuarul, și urcă pînă la nivelul maxim la marginea opusă, deci mai merge omul și cu un picior în sus și cu unul mai jos pe respectivele intrînduri.

    În plus, parcă au băgat sticlă pisată în ciment, pe senin îți trebuie ochelari de soare ca să mergi pe trotuar din cauza reflexiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!