Străzile și locurile de joacă din Târgu Jiu, dezinfectate

0
47

Autoritățile din Târgu Jiu au luat o serie de măsuri pentru a preveni apariția unor noi cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19. Străzile din Târgu Jiu au început de ieri să fie dezinfectate.

„Continuăm să luăm măsuri pentru a împiedica răspândirea COVID-19. De mâine, începând cu ora 04:30 dimineața, vom începe să dezinfectăm străzile din municipiul Târgu Jiu. Măsura face parte din programul de igienizare și dezinfectare pe care îl implementăm acum și care a debutat cu dezinfectarea sediilor administrative ale primăriei și continuă cu toate unitățile de învățământ și creșele din municipiu“, este mesajul transmis de către primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Mijloacele de transport în comun, dezinfectate

De asemenea, lucrătorii Primăriei Târgu Jiu vor dezinfecta de astăzi și locurile de joacă de pe raza orașului. „Locurile de joacă, mobilierul din parcuri și stațiile mijloacelor de transport în comun ale municipiului Târgu Jiu vor fi și ele dezinfectate începând de luni dimineața. Programul de igienizare și dezinfectare a orașului este unul complex și vizează străzi, locuri de joacă, parcuri, transport în comun, unități de învățământ și clădiri aparținând municipalității.

Luăm aceste măsuri pentru a împiedica răspândirea COVID-19 și îi asigurăm pe cetățeni că depunem eforturi pentru a menține un mediu cât mai sigur, în așa fel încât să fie cât mai puțin afectați de criza generată de acest virus“, a mai spus Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here