Subvenții uriașe pentru unitățile din subordinea Consiliului Local Târgu Jiu

0
10

Poliția Locală Târgu Jiu și societatea de transport în comun vor primi subvenții uriașe pentru acest an din partea Consiliului Local. Subvenția alocată Poliției Locale Târgu Jiu va ajunge la aproape 100 de miliarde de lei vechi. Primarul municipiului, Marcel Romanescu, afirmă că se vor aloca bani pentru o eventuală achiziționare a unui nou sediu ori pentru reabilitarea celui actual, din zona Pieței 9 Mai.

Subvenția care urmează să fie alocată va fi cu 22 de miliarde de lei mai mare față de anul anterior: „Au fost anumite creșteri salariale la toți funcționarii publici pe baza legilor. De aici au apărut aceste sume. Nu este prevăzută acordarea normei de hrană, dar sunt prevăzute anumite creșteri salariale prevăzute pe legile în vigoare. Mai sunt prevăzute și unele investiții pentru un sediu nou pe care Poliția Locală trebuie să-l aibă. Avem în discuție reabilitarea actualului sediu sau mutarea într-un nou amplasament în zona Iezureni“.

60 de miliarde de lei pentru Transloc

De asemenea, subvenția acordată Transloc se ridică la suma de 60 miliarde lei vechi. Primarul Romanescu menționează că toate creșterile salariale se referă la majorările care trebuie să se producă în urma mutării contribuțiilor de la angajat la angajator: „Noua grilă de salarizare de la nivelul municipiului Târgu Jiu sunt mici creșteri determinate de creșterea contribuțiilor de la angajator la angajat și a fost nevoie să facem acele creșteri. De asemenea, sunt persoane în cadrul Primăriei care pierd la salariu o anumită sumă“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here