Tabletele oferite de autorități nu funcționează. Părinte: “Să se spele cu ele pe cap!”

0
955

Supărare mare în rândul părinților din Rovinari. Tabletele oferite cu titlu gratuit de autoritățile mai mult îi încurcă pe elevi. Dispozitivul digital nu permite conectarea pentru ca școlarii să susțină orele online.

1209 de tablete au ajuns la elevii din orașul Rovinari. Deși la prima vedere vestea i-a bucurat enorm pe beneficiari, acum, când au fost nevoiți să le folosească și-au dat seama că dispozitivele mai rău îi încurcă. Părinții se plâng că cei mici se chinuie să intre online și se gândesc serios să renunțe la dispozitive.

“Îmi vine să le-o trântesc autorităților direct în față. Nici nu se vede, nici nu se aude. Efectiv nu se poate conecta. Tabletele au venit cu cartelă de internet 4G dar degeaba, nu funcționează! Toți părinții din clasă sunt revoltați și deciși să le înapoieze. Am stabilit vineri o întâlnire cu doamna învățătoare să le strângă și să le ducă înapoi. Le-am primit pe baza de contract de comodat, le avem în custodie, mâine, poimâine ne zic că noi le-am stricat. Să se spele cu ele pe cap! Noi nici nu o mai folosim, am pus-o înapoi în cutie!”, a declarat mămica unui elev din clasa pregătitoare de la Școala nr.1 din Rovinari.

Tabletele au fost achiziționate prin Programul Operațional Competitivitate (POC), Axa prioritară 2. Valoarea contractului de achiziție s-a ridicat la peste 1 milion de lei, în această sumă fiind inclus și abonamentul la internet pe o perioadă de 24 de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here